Banner 980x90

Kuldīgā aicina sagaidīt Ugunīgā Pērtiķa gadu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 5.februārī, plkst.20.00 Kuldīgas kultūras centrs aicina uz atpūtas vakaru pie galdiņiem ''Vecgada vakars Ugunīgā Pērtiķa gaumē'' kopā ar grupām ''Tandēms trijatā'' un ''Mazā Parīze'' un vakara vadītāju Uģi.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas Kultūras centra direktore Inta Burnevica, pēc Austrumu kalendāra 8.februārī sākas Ugunīgā Pērtiķa gads, kurā dzīve var piespēlēt daudz dažādu iespēju. Būs nepieciešams mērkaķa ātrums, izmanība un veiklība, lai tās nepalaistu garām, bet īpašu Pērtiķa labvēlību var iegūt, gadu miju pavadot kopā ar viņu! Pērtiķis ir sabiedrisks, labsirdīgs, gudrs un aizrautīgs. Viņam ļoti patīk jautrība un laba kompānija.

Ielūdzam uz Jaunā gada sagaidīšanas vakaru jaukā atmosfērā kopā ar divām Rīgas grupām, vakara vadītāju Uģi, dejām, atrakcijām un bufeti. Ja Tev ir vismaz 18 gadu, vēlme labi pavadīt vakaru, piesaki galdiņu sev un draugiem. Džinsi šoreiz lai paliek skapī, bet krāšņas rotas un sarkani akcenti vakaram atbilstošā tērpā Pērtiķim noteikti patiks.

Vietu skaits pie galdiņiem ierobežots! Ieeja: 8 eiro.

Savējiem – Pērtiķa gadā dzimušajiem (1920., 1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992.), uzrādot personas dokumentu, ieejas biļete par puscenu – 4 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)