Banner 980x90

Kredīti neparedzētiem un neatliekamiem tēriņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Bieži vien cilvēki nokļūst situācijas, kad steidzami nepieciešami papildu finanšu līdzekļi, lai veiktu kādu maksājumu. Šādās situācijās, ja Tev ir atbilstoša maksātspēja, parocīgs risinājums var būt ātrais kredīts internetā.

Atbildīga aizņemšanās ļaus nokārtot kredītsaistības laikā
Esi atbildīgs un pirms veic naudas aizņēmumu:
- izvērtē, vai naudas kredīts Tev tiešām ir nepieciešams;
- rūpīgi iepazīsties ar kredītdevēja līguma nosacījumiem un nepieciešamības gadījumā sazinies ar kredītspeciālistu;
- pārliecinies, vai kredīta maksājums nepārsniedz Tavus ikmēneša ienākumus un Tu spēsi kredītu atmaksāt noteiktajā termiņā;

Ātrie kredīti nav paredzēti ilgstošu finansiālo problēmu risināšanai, tādēļ neaizņemies, lai atmaksātu kādu citu aizdevumu! Pirms piesakies ātrajam kredītam, izpēti izvēlētā aizdevēja mājaslapu. Uzzini, cik ilgi šis uzņēmums strādā Latvijā, kāda ir tā politika un klientu atsauksmes.

Uzticams naudas aizdevējs Vivus.lv
Latvijā viens no populārākajiem aizdevējiem ir Vivus.lv. Kredīti pieejami summā no 50 līdz 1500 eiro uz termiņu no viena līdz 24 mēnešiem. Kredīti no Vivus.lv pieejami:
- patstāvīgiem Latvijas Republikas iedzīvotājam;
- cilvēkiem vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- personām bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām kredītsaistībām;
- cilvēkiem ar stabiliem un kredīta apjomam atbilstošiem ienākumiem.

Ja atbilsti iepriekš minētajiem kritērijiem un vēlies saņemt aizdevumu, Tev jāveic trīs soļi:
- reģistrējies Vivus.lv mājaslapā;
- izvēlies aizdevuma summu un atmaksas termiņu;
- apstiprini savu izveidoto profilu (pēc reģistrācijas no sava bankas konta pārskaiti vienu eiro centu – tā aizdevējs pārliecināsies par bankas konta numuru, uz kuru pārskaitīt aizdevumu).

Pēc pieteikuma nosūtīšanas tas tiks izskatīts un pieņemts lēmums par aizdevuma piešķiršanu. Lēmumu Tu saņemsi īsziņā. Pozitīvas atbildes gadījumā nepieciešamā summa Tavā bankas kontā tiks ieskaitīta dažu minūšu laikā.*

Atceries, ka kredīti ir jāatmaksā noteiktā termiņā!
Ātrie kredīti no Vivus.lv ir atmaksājami izmantojot interneta banku vai dodoties uz kādu no bankas filiālēm, Latvijas Pasta nodaļām vai Narvesen tirdzniecības vietām. Ja nevari atmaksāt aizdevumu laikā, par papildu samaksu vari pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu un atlikt ikmēneša maksājumu uz 30 dienām, bet aizņemoties, Tev jābūt pārliecinātam, ka spēsi atmaksāt visu summu noteiktajā periodā. Neatmaksājot kredītu, tiks negatīvi ietekmēta Tava kredītvēsture, kas apgrūtinās kredīta saņemšanu nākotnē.

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

*98% gadījumu, pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros. https://www.vivus.lv/#dynamic;contentId=how_to;innerPage=how_to_get

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)