Banner 980x90

Klajā nācis jaunākais Auto ceļveža izdevums un jau ir pieejams degvielas uzpildes stacijās "Statoil"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
No ceturtdienas, 6.aprīļa līdz trešdienai, 26.aprīlim "Statoil" degvielas uzpildes stacijās pērkot zelta automazgāšanu, dāvanā būs iespēja saņemt katalogu "Auto ceļvedis 2017".

Katalogs "Auto ceļvedis" iznāk jau 17.gadu pēc kārtas un tas piedāvā Latvijas autobraucējiem aktuālu informāciju par auto nozares uzņēmumumiem, tūrisma iespējām Latvijā, kā arī katram braucējam nepieciešamās kartes, pilsētu plānus un ielu sarakstus.

Katalogu būs iespējams iegūt visās "Statoil" uzpildes stacijās, kā arī izstādēs tiks dalīts topošajiem klientiem.

2016. gada 1.aprīlī SIA "Statoil Fuel & Retail Latvia"  juridiskais nosaukums ir mainīts uz SIA "Circle K Latvia". Tas ir pirmais solis zīmola maiņas procesā, kas turpināsies līdz 2018. gadam.

"Circle K" šobrīd atrodams 15 dažādās valstīs visā pasaulē. Jaunās "Circle K" degvielas uzpildes stacijas būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 000 "Circle K" ērtas iepirkšanās veikaliem un degvielas uzpildes stacijām, kurās tiek nodarbināti  100 000 aizrautīgu mazumtirdzniecības darbinieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)