Banner 980x90

Kāpēc maināmo paklāju serviss ir parocīgs risinājums telpu tīrības nodrošināšanai?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Darba telpas ne tikai gādā par darbinieku labsajūtu un ērtībām, bet arī kalpo kā uzņēmuma vizītkarte. Tomēr dažādu koplietošanas telpu uzturēšana allaž teicamā kārtībā nav vienkāršs uzdevums. Labā ziņa gan ir tāda, ka atbilstoši rīki un piederumi var palīdzēt grīdām un higiēnas telpām spīdēt un laistīties jebkurā sezonā un nedēļas dienā. Kādi tie ir? Lasiet tālāk un uzziniet!

Maināmie paklāji grīdu tīrībai
Četri gadalaiki ir gan Latvijas bagātība, gan īstens izaicinājums biroju grīdu spodrībai. Vienkāršs un praktisks risinājums tīrām darba telpām ir maināmo paklāju serviss.

Maināmie paklāji: 
savāc netīrumus – smiltis, dubļus, putekļus, nokrišņus u.c.;
saudzē grīdas segumus – pasargā no mehāniskas iedarbības un aizkavē grīdu nodilumu, ļaujot grīdām kalpot vēl ilgāk;
ir vienkārši un ērti uzturami – paklāju maiņas serviss paredz regulāru tīro paklāju piegādi un ātru nomaiņu.

Kāda veida paklāju no vērienīgā grīdsegu piedāvājuma izvēlēties?
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com


Priekšroka funkcionalitātei
Piemērotāko paklāju katrai sezonai varat izraudzīties, gan vadoties pēc tā dizaina un īpašībām, gan telpas tipa un apmeklētāju plūsmas.
Iecienīta izvēle ir šāda veida paklāji:
kokvilnas – efektīvi uzņem gan sausos, gan mitros netīrumus, spējot uzsūkt pat septiņreiz vairāk par paša paklāja svaru;
neilona – teicami absorbē netīrumus un gādā par darba drošību, jo neilona šķiedras novērš statiskās elektrības veidošanos;
mikrošķiedras – paklāju tirgus jaunums, kas apvieno neilona un kokvilnas tepiķu labākās īpašības. Nodrošina efektīvu netīrumu savākšanu katrā gadalaikā;
komforta – pielāgoti darba vietām, kurās ilgstoši jāstāv kājās. Ergonomiskās grīdsegas amortizē cilvēka svaru, vienmērīgi sadala slodzi uz abām kājām un samazina muguras un locītavu nogurumu;
gumijas – dēvēti arī par skreiperiem, šie paklāji ir piemēroti gan iekštelpām, gan āra apstākļiem. Paklāji ir no kvalitatīvas nitrilgumijas un tāpēc jo īpaši izturīgi, lai nedeformētos lielā karstumā vai spēcīgā salā. Turklāt skreiperi lieliski gādā par rupjo gružu (smilts, grants u.c.) efektīvu savākšanu;
logo paklāji – pilda paklāja funkcijas un papildina telpas interjeru vienlaikus. Pieejami gaumīgi dizaina paklāji, kurus iespējams personalizēt ar uzņēmuma logo vai citu tekstu pēc individuālajām vēlmēm.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par dažādu paklāju īpašībām un maiņas servisa iespējām, ieskatieties http://www.berendsen.lv/!
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com
4 ērti risinājumi tīrai un sakoptai videi katrā uzņēmumā
Ar mūsdienīgu aprīkojumu nodrošināt higiēniskas un funkcionālas koplietošanas telpas ir vienkārši.

Četri parocīgi risinājumi, kas atvieglos Jūsu uzņēmuma ikdienu un ļaus optimizēt telpu uzturēšanas izmaksas
♦ Higiēnas preču serviss – piedāvā visdažādākos risinājumus tualetes telpu labiekārtošanai. Tā ietvaros varat izraudzīties dažāda dizaina putu ziepju dozatorus, tualetes papīra un dvieļu turētāju, higiēnas tvertnes un citu aprīkojumu ar antibakteriālām.
♦ Mopu serviss – mops ir īpaši pielāgota slota grīdu sausajai un mitrajai uzkopšanai, kas gan pārliecinoši absorbē netīrumus, gan ļauj ietaupīt ūdens patēriņu un samazināt dažādu tīrīšanas līdzekļu izmaksas.
♦ Mikrošķiedras lupatiņu serviss – uzticamais palīgs ikdienas tīrīšanas darbos lieliski savāc putekļus un citus netīrumus, kā arī spodrina dažādas virsmas.
♦ Virtuves dvieļu serviss – dvieļi ir neiztrūkstošs elements katrā bārā, kafejnīcā, restorānā un biroja virtuvē. Izvēloties labas kvalitātes kokvilnas dvieļus, kas teicami uzsūc mitrumu, gādāsiet gan par to izmantotāju labsajūtu un ērtībām, gan to, lai uz glāzēm un citiem traukiem nepaliktu pūkas vai ūdens nogulsnes.

Visu servisu priekšrocība ir tāda, ka tie ietver regulāru veco piederumu nomaiņu pret jauniem, tādējādi aiztaupot rūpes Jūsu darbiniekiem un ļaujot pilnībā koncentrēties galvenajiem darba pienākumiem.

Ienāciet berendsen.lv un izvēlieties Jūsu uzņēmumam piemērotāko risinājumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)