Banner 980x90

Jaunās Kuldīgas novada domes pirmā sēde plānota 22.jūnijā

Ventspils, 8.jūn., LETA. Jaunā sasaukuma Kuldīgas novada domes pirmā sēde plānota 22.jūnijā plkst.10, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Inese Ozola.

Ņemot vērā vēlēšanu rezultātus, Kuldīgas novada domi, visticamāk, turpinās vadīt pašreizējā domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, kuras pārstāvētā partija "Kuldīgas novadam" pārliecinoši uzvarējusi vēlēšanās, iegūstot 10 no kopumā 17 deputātu vietām domē.

Zaļo un zemnieku savienība jaunajā Kuldīgas novada domē būs pārstāvēta ar četriem deputātiem, tāpat domē darbosies divi nacionālās apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK" deputāti un viens deputāts no partijas "KPV LV".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)