Banner 980x90

Izsludināta literāro darbu pieteikšana Egona Līva piemiņas balvai

Rīga, 9.apr., LETA. Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde "Kultūras pārvalde" izsludina rakstnieka Egona Līva piemiņas balvu "Krasta ļaudis", aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Balva izsludināta, lai veicinātu radošos procesus rakstniecībā, novērtētu labākos literatūras darbus, rosinātu skolēnu interesi par latviešu literatūru un stiprinātu jaunrades procesu.

Darbus var iesniegt līdz šī gada 15.jūlijam divās kategorijās: labākais oriģinālliteratūras prozas darbs latviešu valodā 2018./2019.gadā un labākais skolu jaunatnes literārais darbs 2018./2019.gadā.

Nominācijai "Labākais oriģinālliteratūras prozas darbs" var izvirzīt prozas darbus, kas izdoti laika posmā no 2018.gada 1.jūlija līdz 2019.gada 1.jūlijam un atbilst jūras un jūrniecības, latviskuma, patriotisma tēmām un konkursa izvirzītajiem mērķiem.

Skolēni savus darbus var iesniegt par tēmu latviskums, patriotisms, jūrniecība, kā arī rakstīt stāstus saistībā ar sabiedrībā notiekošajiem procesiem, kas atbilst konkursa "Krasta ļaudis" izvirzītajiem mērķiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)