Banner 980x90

Izdevīgs patēriņa kredīts Jūsu ieceru īstenošanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ietaupiet, maksājot mazāk – sauklis, ar ko ikviens no mums redz un dzird ikdienā gan e-vidē, gan vides reklāmās. Līdz ar šo saukli aktuāls ir arī cits uzsaukums – aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt. Neatkarīgi no tā, vai tas ir izdevīgs patēriņa kredīts, īstermiņa vai ilgtermiņa aizdevums, ir jāizvērtē tā ietekme uz Jūsu finansiālo stāvokli ilgtermiņā ne tikai brīdī, kad saņemiet naudu, preci vai pakalpojumu.

Izdevīgs kredīts – kas tas ir?
Tas ir viens no nebanku kredītiestāžu pakalpojumu klāstā esošajiem piedāvājumiem fiziskām personām darbspējas un pensijas vecumā ar atbilstoša apjoma ienākumiem. Izdevīgs patēriņa kredīts ir aizdevums, kas neradīs finansiālus izaicinājumus ilgtermiņā. Tas ir piemērots situācijās, kad nepieciešama naudas summa noteikta mērķa īstenošanai, piemēram:
- īres un komunālo maksājumu segšanai;
- mājokļa vai dārza labiekārtošanai;
- ārstēšanas izdevumu segšanai.

Salīdziniet piešķiršanas nosacījumus un iegūstiet vairāk
Lai aizdevums un tā nosacījumi varētu tikt novērtēti kā klientam izdevīgi, kredītspeciālisti iesaka tos salīdzināt pēc aizdevuma summas, ikmēneša procentu likmes un komisijas maksas lielumiem. Klientiem izdevīgs kredīts ir tāds aizdevums, kas atbilst šādiem principiem:
- jo zemāka ikmēneša procentu likme, jo mazāka ir kopējā atmaksājamā naudas summa;
- ja netiek piemērota komisijas maksa par aizdevuma izsniegšanu vai tā ir simboliska, jo aizdevums ir izdevīgāks.

Lai arī cik rūpīgi tiks veikta aizdevuma nosacījumu analīze un atbilstības noteikšana  kredītņēmēja pašreizējai un nākotnes finanšu situācijai, jāņem vērā, ka veiksmīga saistību noslēgšana ar aizdevēju ir iespējama gadījumos, ja
- aizņēmuma summa tiks izvēlēta samērīgā lielumā ar regulāro ienākumu apjomu;
- aizņēmējs var atmaksāt aizdevumu pilnībā un laikus.

Kredītdevēju vērtības – droši aizdevumi un augsta klientu apkalpošanas kultūra
Minētās vērtības teicami raksturo aktuālo pieeju aizdevumu izsniegšanā – korekta un uz godīguma principiem balstīta sadarbība ar pievienoto vērtību – konsultācijām ar kredītspeciālistu. Uz sadarbību vērsts ir nebanku kredītdevējs "Credit24", kas Latvijā jau 9 gadus īsteno atklātu un uz godīguma principiem balstītu aizdevumu izsniegšanu, ko raksturo
- nemainīgi līguma nosacījumi līdz saistību izpildei ar aizdevēju;
- klientu atbalsta dienests, kas palīdz risināt visus ar aizdevumiem saistītos jautājumus un izaicinājumus.

Iepazīstieties ar "Credit24" piedāvājumu jau tagad un pārliecinieties, ka izdevīgs patēriņa kredīts nav tikai vārdi, bet gan uzņēmuma devīze. Ieskatieties www.credit24.lv un izvēlieties atbilstošo risinājumu Jūsu finanšu iespējām jau tagad. Atcerieties – aizņemieties pārdomāti, izvērtējot savas iespējas atmaksāt aizdevumu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)