Banner 980x90

Floristikas kursi – ceļš uz radošu darbu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja Tev patīk ziedi un vēlies darboties radoši, floristikas kursi ir tieši tas, kas Tev nepieciešams – tajos apgūsi visas nepieciešamās prasmes, lai turpmāk varētu darboties attiecīgajā nozarē!

Floristikas kursi noder gan profesionālam darbam, gan hobija izkopšanai
Visiem patīk estētisks interjers un apkārtējā vide. Viens no labākajiem veidiem, kā dzīvesvietu padarīt mājīgāku, ir, to izrotājot ar skaistiem ziediem un to kompozīcijām. Izkopt šādas prasmes iespējams, piesakoties floristikas kursos, ko piedāvā Latvijas Tālmācības profesionālais centrs (LTPC). Lūk, daži no iemesliem, kāpēc izvēlēties šī mācību centra piedāvājumu:
- kursus pabeigsi īsā laika posmā (septiņos mēnešos);
- tālmācība sniedz iespēju darbu veiksmīgi apvienot gan ar darbu, gan ģimenes dzīvi, pateicoties moderniem izglītošanās veidiem (elektroniskā formāta grāmatas, vebināri, "Skype" konsultācijas);
- mācību programmā iekļauti ļoti noderīgi mācību priekšmeti – sākot ar botāniku un puķkopību un beidzot ar uzņēmējdarbību un tirgzinībām, tādā veidā sniedzot nepieciešamās zināšanas, lai dibinātu un vadītu savu uzņēmumu;
- profilējošo mācību priekšmetu pasniegšanā pieaicināti Latvijas Amatniecības kameras florista amata meistari, kuru pavadībā nepieciešamās prasmes iespējams apgūt ļoti saistošā veidā;
- pabeidzot kursus, iegūsi 2. profesionālās kvalifikācijas līmeni.

Un, lai gan varētu šķist, ka floristikas kursi paredzēti vien tām personām, kas ar floristiku vēlas saistīt savu turpmāko profesionālo darbību, tā nebūt nav – attiecīgās prasmes noder, lai radoši izpaustos hobija līmenī, piemēram, gatavojot Ziemassvētku rotājumus, vainagus un dekorācijas. 

Attīstībai tiek piedāvātas arī dažādas meistarklases
Ja Tev tomēr vēl nav pārliecības par to, vai vēlies doties uz floristikas kursiem, vari izmantot iespēju piedalīties kādā no LTPC organizētajām floristikas meistarklasēm – tā ir lieliska iespēja apgūt noderīgas prasmes par izdevīgu cenu, kā arī saprast, vai floristika Tevi patiešām interesē. Ņemot vērā, ka šīs meistarklases tiek organizētas regulāri, noteikti iespējams atrast kādus kursus, kas norisinās Tev izdevīgā laikā. Tuvākā no meistarklasēm norisināsies jau pavisam drīz – 10. decembrī pulksten 12.00, tāpēc neaizmirsti tai pietiekties savlaicīgi! Turklāt meistarklases un lekcijas pieejamas dažādās nozarēs un lielākoties tās pieejamas ikvienam interesentam.

Esi nolēmis, ka tālmācība ir tas, kas Tev nepieciešams? Tādā gadījumā Latvijas Tālmācības profesionālais centrs spēj sniegt to, ko vēlies – šeit ļoti ērtā veidā iespējams apgūt ne tikai florista, bet arī sociālā darbinieka, programmētāja, aprūpētāja, aukles, lietveža un citus arodus. Tev atliek vien izvēlēties piemērotāko un pieteikties mājaslapā ltpc.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)