Banner 980x90

Ekskursijas – apskati vēl neredzētas vietas!

Došanās dažādās ekskursijās ir lielisks veids, kā kopā ar ģimeni vai darba kolēģiem var pavadīt brīvo laiku un iepazīt daudz jauna un interesanta. Tieši tāpēc Lieliskadavana.lv piedāvā iegādāties dažādu veidu un garumu ekskursijas pa interesantām un saistošām vietām ikvienam. Izvēlies piemērotāko un lieliski pavadi laiku vai iepriecini savus tuvos ar patīkamu pārsteigumu – kādu no Lieliskadavana.lv piedāvātajām ekskursijām vai citām dāvanām.

Lieliskadavana.lv piedāvā šādas ekskursijas:
- Cita Rīga – iepazīsti pilsētu no cita skatu punkta! Pavadi aizraujošu dienu kopā ar draugu vai otro pusīti, iepazīstot citādu Rīgu un kontrastus pilsētā. Apskati Āgenskalnu, Torņakalnu, Sarkandaugavu, Jūgendstilu, Vecrīgu un vēl daudzas citas interesantas vietas Rīgā;
- iepazīsti skaisto Cēsu pilsētu – apskati Livonijas ordeņa mestru rezidenci Cēsu pilī zinoša gida pavadībā. Cēsu pilī varēsi apskatīt gan mestra dzīvojamo istabu – zvaigžņu zāli –, gan būs iespējams "paviesoties" viduslaiku cietumā, gan lukturu gaismā uzkāpsi pils Rietumu tornī;
- Skrīveru saldumi piedāvā piedalīties īpašajā "Gotiņu" konfekšu ietīšanas ekskursijā. Ekskursijas laikā noskaties izglītojošu filmiņu par konfekšu "Gotiņa" ražošanu, ietin savas īpašās konfektes "Gotiņa", nogaršo saldo Skrīveru saldumu produkciju – "Aspasia" asorti – plūmes, aprikozes, īriss, marcipāns šokolādē un, protams, saņem gardas dāvanas;
- dodies debesīs ar "Cessna" lidmašīnu – lidojums virs Rīgas 2 draugu kompānijā ar iespēju iemūžināt patiesi skaistus dabas skatus. Pavadi skaistu nedēļas nogali kopā ar draugiem, esot debesīs. 

Lieliskadavana.lv mājaslapā Tu atradīsi arī citas aizraujošas ekskursijas – meties piedzīvojumos un iepazīsti daudz ko jaunu jau tūlīt!

Kā saņemt izvēlēto ekskursiju no Lieliskadavana.lv?
Pirms izvēlētās ekskursijas vai citas dāvanas apmaksas Tu vari izvēlēties vēlamo piegādes veidu. Lieliskadavana.lv piedāvā dāvanu čeku gan izdrukāt, gan nosūtīt dāvanas saņēmējam pa e-pastu. Dāvanu čekus, kartes un komplektus visā Latvijas teritorijā uz mājām vai darbavietu vēlamā laikā piegādās kurjers. Ar Lieliskadavana.lv Tu ērti vari gan izvēlēties, gan sūtīt un saņemt skaistas un interesantas dāvanas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)