Banner 980x90

Dienas horoskops 5.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Nāksies stāties kāda pārbaudījuma priekšā, kas sagādās zināmas grūtības. Šodien uzticies savam veselajam saprātam, kas situāciju ļaus analizēt daudz loģiskāk.

Vērsis Šodien ieteicams salabt ar kādu, kas uz tevi ir apvainojies. Naida turēšana nodara ļaunumu tikai tam, kas to tur, tāpēc neesi egoistisks, un atvainojies, ja ir nepieciešams.

Dvīņi Tu esi pietiekami gudrs, lai neiesaistītos muļķīgās afērās un pasākumos. Padomā par savu reputāciju un nākotni – vai pašreizējā rīcība var novest pie nospraustā mērķa?

Vēzis Atslābsti un ļaujies pašplūsmai! Neplāno notikumus uz priekšu, bet gan ļauj tiem ritēt savu gaitu. Kāds pēc tevis ilgojas, tāpēc neesi vienaldzīgs!

Lauva Tevi māc šaubas par izdarīto izvēli, tāpēc lieki nešausti sevi un nododies citām nodarbēm! Viss tāpat notiks tā, kā tam jānotiek!

Jaunava Tev nenāktu par ļaunu, ja tavā dzīvē ienāktu kāds jauns cilvēks, kaut vai uz mirkli. Tas tev vairāk liktu izprast savas prioritātes un sakārtot domas pa plauktiņiem. Šodien dodies tur, kur ir daudz cilvēku, lai varētu izveidot jaunus sakarus.

Svari Gūsti jaunus iespaidus! Ceļo, satiecies ar draugiem, palasi vai noskaties kādu filmu ar dziļu domu! Tev nepieciešama neliela atelpa un iedvesma, lai uzsāktu darbus!

Skorpions Nolaidies no mākoņiem! Iespējams, ka tu neesi tik labs, cik tu gribētu būt! Pacel latiņu mazliet augstāk un centies to noturēt!

Strēlnieks Pie tava garastāvokļa vainojams ir kāds līdzcilvēks, kas negribot tevi ir aizskāris. Neslēp savu nostāju un pasaki, kas tev nepatīk!

Mežāzis Neļauj rutīnai bojāt savu laimi! Šodien dodies kaut kur, kur nekad neesi bijis, lai gūtu jaunus iespaidus un kontaktus!

Ūdensvīrs Atpūties! Vai nu tā būtu grāmatas lasīšana, vai došanās uz klubu ar draugiem – izvēlies sev tīkamāko! Augstas izredzes satikt kādu, kas tavu dzīvi varētu izmainīt!

Zivis Nevienu neinteresē tas, cik tev iet slikti, tāpēc savas problēmas pagaidām paturi pie sevis, ja vien kāds atklāti par to neizrāda interesi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)