Banner 980x90

Dienas horoskops 4.decembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Izbaudi šo dienu, pavadot to kopā ar saviem mīļajiem! Iespējams, ka viņi pēc sarunām ar tev ir pamatīgi noilgojušies, tāpēc nepalaid garām iespēju ar viņiem satikties! 

Vērsis
Šodien jutīsi nelielu atvieglojumu, taču, pilnībā atslābt tu vēl nevarēsi. Pa dienu mēģini tikt galā ar visiem pienākumiem, lai vakarā varētu izklaidēties.

Dvīņi
Dienas pusē mēģini būt piekāpīgs un sadzīvot ar visiem, taču vakaru ieteicams pavadīt vientulībā - sakārto savas domas un nododies darbiem! 

Vēzis
Šodien būsi īsts stereotipu lauzējs, un visi tevi par to apbrīnos. Uzmanies, šo cilvēku vidū var būt pāris skauģi! Nepievērs viņiem uzmanību! 

Lauva
Mēģini neiespringt par nenozīmīgām lietām un notikumiem, bet gan meklēt šīs dienas pozitīvo enerģiju savus mīļajos! Pavadai vairāk laika ar savu sirdsāķīti! 

Jaunava
Vari saskarties ar nepatīkamiem cilvēkiem, un tu nojautīsi, ka karma pamazām kaļ plānus pret tevi. Pārdomām pilna diena. 

Svari
Šodien meklēsi atbildes uz dažādiem jautājumiem. Mēģini mazliet piebremzēt! Velti šo dienu sen pelnītajai atpūtai!

Skorpions
Jutīsies nedaudz noguris no pēdējā laika notikumiem, taču relaksēties tu nevari - jāpabeidz visi pienākumi, lai veiksmīgi vari uzsākt jaunu nedēļu. 

Strēlnieks
Šodienu velti pārdomām. Ko tu vēlies sasniegt, un ko jau esi sasniedzis? Pozitīva diena sarunām un tuvāko cilvēku kompānijai. 

Mežāzis
Nemeklē vainu citos, iespējams, ka tu pats esi vainojams pie notiekošā. Mēģini uz notiekošo skatīties no dažādiem aspektiem - katram ir sava taisnība! 

Ūdensvīrs
Ko citi nespēj, tu vari paveikt, pie tam daudz labāk un kvalitatīvāk. Notici savām spējām, un neļauj citiem tevi nomelnot! 

Zivis
Iespējams, ka visu dienu tevi pavadīs kāda nelāga sajūta - bailes, skumjas vai aizdomas, kas neļaus tev pilnībā nodoties citām nodarbēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)