Banner 980x90

Dienas horoskops 27.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Gaisā virmo pārmaiņu gars, visticamāk, ka tas skars situāciju mājās. Iespējams, ka tu kopā ar partneri domā par pārcelšanos uz citu mājvietu, vai plāno nekustamā īpašuma iegādi. Tagad vari droši risināt šos jautājumus un veidot rīcības plānu. Lai arī kādu lēmumu tu pieņemtu, tam būs labs iznākums. Nākotne solās būt skaista.

Vērsis Šķitīs, ka visa ir par daudz. Nav jau tā, ka tu nespēj paciest pašu mīlestību, bet tev neizdodas tikt galā ar kaislībām un intensitāti, kas ar to saistītas. Ja esi brīvs, gatavojies, ka kāds varētu pamatīgi sašūpot tavu laivu. Tas nebūt nebūs tāds scenārijs, kādu būsi iedomājies, tādēļ labāk sagatavojies.

Dvīņi Tu vēlēsies atlaist grožus. Šodien romantika un mīlestība būs ļoti intensīva. Tu, pavisam noteikti, nevēlies palaist vējā izdevību izbaudīt brīnišķīgu vakaru ar visām ekstrām. Ja vēl esi brīvs un jau labu laiku esi kādu īpašu cilvēku noskatījis, tagad ir īstais laiks uzbrukuma plānošanai, šis ir brīdis, kad tev ir vislabākās izredzes.

Vēzis Tu mīlestību uzskati par piedzīvojumu, tādēļ nebrīnies, ja šim piedzīvojumam, beidzot, ir lemts sākties, nonākot patiesi aizraujošās vietās. Tu kopā ar partneri jutīsies iedrošināts kopīgiem spēkiem radīt pārmaiņas, kas pozitīvi ietekmēs tavas dzīves kvalitāti un attiecības. Speriet šo kopīgo soli jau šodien.

Lauva Pārvari barjeras un traucēkļus, kuri jau sen stāvējuši tavu attiecību ceļā. Ja abi ar partneri domājat, ka ir vērts turpināt attiecības, tad vēlmju īstenošanai būs nepieciešams patiesi pārcilvēcisks spēks, bet ar stingru apņēmību un divu siržu spēku, iespējams ir viss.

Jaunava Ja vēlies paplašināt savu paziņu loku un veidot jaunas attiecības, šī diena ļaus tev sastapties ar pavisam neierastiem ļaudīm, kuru idejas šķitīs aizraujošas un daudzsološas. Tev notiekošais ies pie sirds un pavērsies arī iespēja sastapt kādu pavisam īpašu cilvēku.

Svari Tu vēlēsies veidot attiecības, kas vairāk balstītas uz garīgumu, kā tās, kurās iepriekš esi atradies. Tev būs apnicis izvēlēties nepiemērotus partnerus, tādēļ, tagad meklēsi kompanjonu, kas būs piemērots garīgā, psihiskā un arī fiziskā līmenī. Dodies jaunā sabiedrībā, tas ir tas, ko patiesi vēlies.

Skorpions Šodien sajūtas ir ļoti krāsainas, iespējams, ka tavu skatījumu uz notiekošo ietekmēs kādi pagātnes notikumi. Cilvēki, ar kuriem satiecies, ir ieinteresēti parunāt par sevi, savu mīlestību, savām dzīvēm un saviem piedzīvojumiem. Ja vēlies satikt kādu īpašu cilvēku, tad izmēģini veiksmi, piedaloties kādā diskusijā, debatē, vai jaunā studiju priekšmetā.

Strēlnieks Tu mīlestību uzskati par piedzīvojumu, tādēļ nebrīnies, ja šim piedzīvojumam, beidzot, ir lemts sākties, nonākot patiesi aizraujošās vietās. Tu kopā ar partneri jutīsies iedrošināts kopīgiem spēkiem radīt pārmaiņas, kas pozitīvi ietekmēs tavas dzīves kvalitāti un attiecības. Speriet šo kopīgo soli jau šodien.

Mežāzis Drīz vien, tu saskarsies ar brīnišķīgām atziņām par savām attiecībām. Tas tev ļaus saprast, ka attiecībām ir lielāks potenciāls, nekā tu sākumā domāji. Tagad ir īstais brīdis koncentrēties uz labo un pozitīvo, lai tu spētu izveidot tādu nākotni, kādu vienmēr esi vēlējies.

Ūdensvīrs Šodien tevi pārņems spēcīgas jūtas. Tās būs optimistiskas, pozitīvas, bet pats svarīgākais, ka tās spēs tev un tavai ģimenei radīt ideālu nākotni. Jā, iespējams, ka tava domāšana jāapgriež kājām gaisā un tev jāpārstāj lūkoties uz sarežģījumiem attiecībās kā uz milzīgu problēmu. Tā vietā, pamēģini saskatīt tajā iespēju sapņa piepildīšanai. Tev vairāk jātic savām spējām.

Zivis Šīs dienas enerģija ienesīs kādu konkrētu ideju par kuru iepriekš jau esi runājis ar mīļoto cilvēku. Tas liks jums pievērsties jaunam dzīvesveidam, kas būs pilnīgi savādāks kā līdzšinējais, tas būs lielisks piedzīvojums. Šodien vēlēsies domāt par to, kā īstenot savus sapņus.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)