Banner 980x90

Dienas horoskops 21.oktobrim

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Auns Cilvēki, kurus esi izmetis no savas dzīves, šodien atgriezīsies, un tev nāksies atbildēt par savu rīcību. Esi iecietīgs pret svešiniekiem!

Vērsis Šodien nav ieteicams iegādāties dārgas lietas, vari pārtērēties. Vispār jāseko ir līdzi tam, ko dari, jo šodien būs tāds pārgalvīgs noskaņojums.

Dvīņi Visiem nav jāzina viss par tavas dzīves detaļām, bet tuvākajiem gan. Esi atklāts un stāsti tuviniekiem par to, kas tevi nomāc.

Vēzis Tev tiks piedāvātas vairākas iespējas, starp kurām būs ļoti grūti izšķirties. Bet tas būs jāizdara. Atbildi vari meklēt pagātnes kļūdās.

Lauva  Ņem vērā citu ieteikumus – pats sevi no malas neredzi, tādēļ ir vērts ieklausīties citos. Iespējama interesanta tikšanās.

Jaunava Šodien spēsi paskatīties uz savu pagātni un mācīties no pieļautajām kļūdām. Būs grūti mainīt savu pieeju ikdienai, bet tas nu būs jāizdara.

Svari Kamēr vien nebūsi sakārtojis savas darba lietas, nespēsi padomāt neparko citu. Liksies, ka vienam ar visu jātiek galā, bet palīdzība ir tepat blakus.

Skorpions Pārāk daudz gribēsi – ja neierobežosi savas vēlmes, nāksies kārtīgi aprauties. Tas, ko tu gaidīsi, būs daudz mazāks kā saņemsi.

Strēlnieks Tevi ieskaus rupja un agresīva noskaņa, tomēr tik vienkārši no tās prom netiksi. Nestrīdies ar draugiem – tas var izrādīties nopietnāk, nekā sākumā domāsi.

Mežāzis Šodien droši varēsi izsūdzēt visas savas bēdas, tiksi uzklausīts. Tikai nevajag pārlieku uzbāzties cilvēkiem ar savām problēmām.

Ūdensvīrs Būsi izdarījis ko tādu, par ko nāksies atvainoties. Nedomā, ka tas ir pasaules gals, jo kļūdīties mēdz pilnīgi visi.

Zivis Nemeklē attaisnojumus savai rīcībai, citi tik un tā redzēs tev cauri. Nerisini darījumus telefoniski – visu vajag izrunāt aci pret aci.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)