Banner 980x90

Atvērto durvju diena Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra Tehniskās jaunrades centrā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Sestdien, 3.septembrī, no plkst.10.00 līdz plkst.14.00 Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs (BJC) rīko atvērto durvju dienu jaunizveidotajā Tehniskās jaunrades centrā, kas atrodas Kuldīgā, Pilsētas laukumā 3, 3.stāvā, pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja pasākuma organizatori.

Atvērto durvju dienā 3.septembrī no plkst.10.00 Kuldīgas novada BJC Tehniskās jaunrades centrā būs radošās darbnīcas, tikšanās ar pulciņu pasniedzējiem, kā arī iespēja pieteikties uz kādu no interešu izglītības pulciņiem, ko piedāvā Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs.

Kuldīgas novada BJC Tehniskās jaunrades centrā bērniem un jauniešiem ir iespēja apgūt un attīstīt tehniskās zināšanas un iemaņas, apmeklējot radio un TV, kinoamatieru, lidmodelistu un automodelisma nodarbības.

Vienā no Tehniskās jaunrades centra telpām pieejama automodelisma trase ar astoņiem sacīkšu celiņiem, kas paver iespēju rīkot gan vietēja, gan plašāka mēroga automodelisma sacensības. Telpās glabāsies arī akvalangistu inventārs.

Kuldīgas novada BJC aicina ikvienu interesentu apmeklēt Tehniskā jaunrades centra atvērto durvju dienu un iegūt informāciju par iespējām sevis pilnveidošanā.

Plašākai informācijai zvanot Kuldīgas novada BJC vadītājai Inesei Astaševskai pa tālruni 20222398, kā arī sekojot informācijai Kuldīgas novada BJC mājas lapā un sociālo tīklu profilos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)