Banner 980x90

Ātrie kredīti – populāri Latvijā un citur pasaulē

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrie kredīti ir iecienīts īstermiņa risinājums teju visā pasaulē, un to popularitāte tikai turpina pieaugt. Arī Latvijas nebanku kredītdevēju tirgus ir ļoti plašs, tādēļ iespēja noformēt ātro aizdevumu internetā ir gandrīz ikvienam. 

Ātrie aizdevumi piemēroti visdažādākajām vajadzībām, piemēram, kāda pirkuma veikšanai vai steidzama rēķina apmaksai, kad līdz algas dienai vēl dažas dienas. Turklāt tie ir salīdzinoši vienkārši noformējami – jāveic tikai dažas vienkāršas darbības datorā.

Dažādas aizņemšanās iespējas ikviena prasībām
- Ātrie kredīti visbiežāk tiek izsniegti uz 30 dienām, taču ir vairākas kredītkompānijas, kas piedāvā aizdevumu atmaksāt arī ilgākā laika posmā, piemēram, 24 mēnešu laikā. Pieejamās aizdevuma summas ir sākot no dažiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem eiro.
- Viena no būtiskākajām ātrā kredīta priekšrocībām ir iespēja to saņemt vien dažu minūšu laikā. Pirmajā aizņemšanās reizē jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā, taču, ja vēlēsies noformēt atkārtotu aizdevumu, atliks tikai ieiet savā lietotāja profilā.
- Reģistrētiem kredītņēmējiem nereti pieejams SMS kredīts, kas ir iespēja aizņemties pat tad, kad dators ar interneta pieslēgumu nav pieejams. 

Ērti noformējami aizdevumi arī ārpus ierastā darba laika
Lai saņemtu ātro kredītu, nav vajadzīga ķīla vai galvojums. Tāpat nav vajadzīgas arī izziņas no darbavietas. Tiesa, parasti jānorāda vismaz vidējais ienākumu līmenis. 

Būtiski, ka ātrie kredīti pieejami arī ārpus ierastā banku un citu iestāžu darba laika, tātad arī darbdienu vakaros un nedēļas nogalēs. Tas nozīmē, ka aizdevums pieejams gandrīz jebkurā brīdī, kad vien tas ir nepieciešams. 

Noformējot aizdevumu, jārēķinās ar visai augstu procentu likmi. Taču, ja kredītu noformē pirmo reizi, vari pretendēt uz kādu no bezmaksas kredītiem, kas nozīmē – pēc noteiktā termiņa beigām būs jāatmaksā tikai tik, cik aizņēmies. Piemēram, ja paņemsi 100 eiro uz 30 dienām, pēc šī laika tieši tik arī būs jāatmaksā. 

Ātrie kredīti pieejami Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem:
- kuri ir vismaz 18 gadu veci. Tomēr jāņem vērā, ka liela daļa aizdevēju savus pakalpojumus piedāvā kredītņēmējiem no 20 gadu vecuma;
- kuriem ir pastāvīgi ienākumi;
- kuriem ir pozitīva kredītvēsture.

Kredīta noformēšanā vajadzīgs arī konts kādā no Latvijā strādājošām bankām un aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums. 

Ieteikumi atbildīgai kredīta noformēšanai
Ja Tev nav regulāru ienākumu vai neesi drošs, ka spēsi kredītu atmaksāt noteiktajā laikā, kredīts nebūs piemērotākais risinājums – tā Tu tikai vēl vairāk pasliktināsi savu finansiālo situāciju. 

Pirms kredīta noformēšanas, rūpīgi izvērtē tā nepieciešamību. Pat savlaicīgi neatmaksāta maza summa var negatīvi ietekmēt kredītvēsturi un radīt problēmas aizņemties atkārtoti. 

Ātrie kredīti – daudzu novērtēts risinājums, kas var palīdzēt pat steidzamās situācijās. Tomēr tie ir atbildīgs lēmums, kas no kredītņēmēja prasa savu iespēju izvērtēšanu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)