Banner 980x90

Ātrais kredīts – ja līdz algai vēl jāgaida

Kurš gan nezina situāciju, kad mēneša sākumā nācies iztērēt pārāk daudz finanšu, jo bijuši kādi svētki vai jubilejas. Šādās situācijās vienmēr jācīnās līdz algas dienai, jo atļauties neko daudz vairs nav iespējams. Taču nu šādām situācijām ir atrasts risinājums, un šis risinājums ir ātrie kredīti internetā. 

Viens no ātro kredītu devējiem, kas saviem klientiem piedāvā risinājumu situācijās, kad pietrūkst finanšu līdzekļu, ir Viasms.lv. Pie šī kredītdevēja naudu vari aizņemties jebkurā laikā, kad vien tā ir nepieciešama. 

Pie Viasms.lv ir pieejami ātrie kredīti līdz pat 1500 eiro lielai naudas summai, ar atmaksas termiņu līdz 1 gadam. Tas nozīmē, ka pie Viasms.lv varēsi aizņemties tik lielu naudas summu, cik Tev būs nepieciešama, lai iegādātos kādu neparedzētu pirkumu vai risinātu īslaicīgas finansiālas grūtības. 
Viens no izdevīgākajiem un pieprasītākajiem ātrajiem kredītiem pie Viasms.lv ir tieši "Aizdevums līdz algai", ko iecienījuši liela daļa pastāvīgo klientu. Šis aizdevums ir piemērots, ja nepieciešama samērā neliela naudas summa. Šādu aizdevumu paņemot pirmo reizi, var paņemt naudas summu līdz 200 eiro, otro reizi – līdz 300 eiro, bet turpmāk līdz pat 500 eiro. 

Aizdevuma atmaksas termiņš parasti ir 30 dienas, taču jāpiemin, ka, ja konkrētajā datumā klientam nav iespējams atmaksāt šo summu, atmaksas termiņu varēs arī palielināt uz 7, 14 vai 30 dienām. Jāpiemin, ka pirmais aizdevums ikvienam klientam ir pilnīgi bez maksas. 

Galvenais izvirzītais Viasms.lv mērķis ir nodrošināt vienkāršu, klientu ērtībām atbilstošu finanšu pakalpojumu sniegšanu, kas nozīmē, ka klienta vajadzības vienmēr būs izvirzītas priekšplānā. Klients vienmēr ir bijis šī uzņēmuma vērtība. 

Ātrie kredīti pie Viasms.lv ļoti īsā laikā ir ieguvuši klientu uzticību, jo ar savu augsto apkalpošanas kultūru un ātro kredītu noformēšanu ne viens vien klients ir sapratis, ka tieši Viasms.lv ir īstā vieta, kur risināt finansiālās problēmas. Viasms.lv ir draudzīgi ar saviem piedāvājumiem un gaida ikvienu, kam nepieciešams finansiāls atbalsts. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)