Banner 980x90

Atkārtotajā konkursā uz Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu amatiem piesakās septiņi kandidāti

Ventspils, 5.marts, LETA. Atkārotajā konkursā uz divu Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu amatiem pieteikušies septiņi kandidāti, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Pieci no atkārtotā konkursa kandidātiem bija pieteikušies arī iepriekš izsludinātajā konkursā, kas noslēdzās bez rezultāta. To, kad Kuldīgas slimnīcai varētu būt jauna vadība, pašvaldībā pašlaik atturējās prognozēt, norādot, ka to parādīs šonedēļ gaidāmās pārrunas ar kandidātiem.

Kā ziņots, Kuldīgas novada dome janvāra beigās lēma atkārtoti izsludināt konkursu uz diviem Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu amatiem, jo pirmais konkurss, kura otrajai kārtai bija izvirzīti seši pretendenti, noslēdzās bez rezultāta. Pirmo konkursu pašvaldība izsludināja gada nogalē, un, iespējams, tāpēc starpsvētku laikā informācija par konkursu nenonāca līdz visiem, kuri būtu potenciāli spēcīgākie pretendenti šiem amatiem, iepriekš pieļāva Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam"), gan piebilstot, ka tas neizslēdz iespēju pirmā konkursa pretenentiem pieteikties atkārtoti. Ar atkārtotu konkursu pašvaldība cerēja uz iespēju izvēlēties starp iespējami labākajiem pretendentiem.

Konkurss tika izsludināts, jo līdzšinējais slimnīcas vadītājs Ivars Eglītis nolēma amatu atstāt. Kamēr notiek jauno slimnīcas valdes locekļu meklēšana, slimnīcas darbu vada ārsts Āris Pētersons.

Līdz šim Kuldīgas slimnīcai bija viens valdes loceklis, bet turpmāk valdē strādās divi cilvēki, no kuriem vienam jābūt ar akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību medicīnā, bet otram - ar līdzvērtīgu augstāko izglītību ekonomikā vai vadībzinībās. To, kurš no abiem valdes locekļiem pildīs valdes priekšsēdētāja pienākumus, izlems vēlāk, skaidroja domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)