Banner 980x90

Aptauja: 66% Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka kopumā ar savu dzīvi ir apmierināti

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Divas trešdaļas (66%) Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem atzīst, ka kopumā ar savu dzīvi ir apmierināti (6% - ļoti apmierināts/-a; 58% - diezgan apmierināts/-a).

Trešā daļa (32%) Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem atzīst, ka kopumā ar savu dzīvi nav apmierināti (28% - ne visai apmierināts/-a, 4% - nemaz neesat apmierināts/-a).

Salīdzinoši biežāk tieši skolnieki, mājsaimnieces un iedzīvotāji ar augstāko izglītību norāda, ka kopumā ar savu dzīvi ir apmierināti.

2% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Aptauju pētījumu kompānija TNS veica laikā no 2016.gada 16. līdz 18.augustam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 900 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

TNS pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas iedzīvotāju kopumam ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Izlases kopa ir veidota, balstoties uz gadījuma izlasi, izslēdzot pašpieteikšanos. Interneta pētījumu organizēšanā TNS strikti ievēro ESOMAR rekomendācijas aptauju internetā izlašu veidošanā un veikšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)