Banner 980x90

AIDC – universāli risinājumi Jūsu biznesa efektivitātei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās, kad informācijas tehnoloģiju iespējas ir kļuvušas gandrīz neierobežotas, gan valsts, gan privātajā sektorā aizvien populārāki un plašāk lietojami kļūst AIDC (Automatic identification and data capture) risinājumi. Tie nodrošina, lai procesi Jūsu organizācijā kļūst ne tikai ātrāki, bet arī ekonomiski izdevīgāki un daudz precīzāki.

Kas ir AIDC?
AIDC aptver ļoti plašas tehnoloģijas, ko izmanto, lai identificētu vai saņemtu informāciju par personu, attēlu, objektu vai skaņu bez manuālas datu ievades, apkopotu šos datus un padarītu tos tālāk izmantojamus datorsistēmās. AIDC tiek lietots, piemēram, lai pārraudzītu un vadītu preču krājumus un piegādes, dokumentu plūsmas un rūpētos par to drošību. 

Visbiežāk AIDC tehnoloģijas iekļauj svītrkodus, radiofrekvenciālo identificēšanu (RFID), globālo pozicionēšanas sistēmu (GPS), magnētiskās lentes, optisko rakstzīmju atpazīšanu un biometrisko atpazīšanu (identificēšanu pēc pirksta nospieduma, plaukstas, sejas, acs varavīksnenes vai balss).

Kādas ir AIDC priekšrocības?
- Ekonomiskums un ātrums – tā kā informācijas atpazīšana un ievadīšana sistēmā notiek automātiski, tā ir daudz ātrāka (to spilgti ilustrē cenu nolasīšana pēc svītrkoda lielveikalu kasēs). Tāpat tā ir izdevīgāka, jo tiek samazināta nepieciešamība pēc manuāla cilvēka darba.
- Precizitāte – dati tiek ievākti automātiski, tāpēc tiek izslēgtas neuzmanības kļūdas, kas bieži rodas, ievadot informāciju manuāli. Līdz ar to iegūtie dati ir kvalitatīvāki, veidojas labākas attiecības ar klientiem un uzņēmums tiek pasargāts no zaudējumiem.
- Drošība – AIDC bieži tiek lietots dažādās identifikācijas kartēs, līdz ar to nodrošinot, ka neautorizētām personām nav piekļuves konkrētām telpām vai sistēmām. Tāpat arī GPS palīdz nosargāt uzņēmuma aktīvus (īpaši aktuāli tas varētu būt, piemēram, automašīnu nomas pakalpojumu sniedzējiem).

IT.LV – individuāla attieksme un plašākā datortehnikas izvēle 
Uzņēmums IT.LV specializējas serveru un tīklu aprīkojuma pārdošanā, saviem klientiem piedāvājot vairāk nekā 400 tūkstošus dažādu preču no tādiem pasaulē augstu vērtētiem ražotājiem kā Cisco, Hewlett-Packard (HP), Lenovo, IBM, Avaya, Dell, Microsoft, Huawei un daudziem citiem.

IT.LV piedāvā
- elektroniskās komponentes;
- datoru aksesuārus;
- barošanas iekārtas;
- sadzīves elektroniku;
- biroja aprīkojumu;
- AIDC / POS;
- programmnodrošinājumu un licencēšanu u.c.

Plašais produkcijas klāsts noliktavā ļauj piegādāt preci klientam 24 stundu laikā no pasūtījuma izdarīšanas brīža, turklāt katram pircējam tiek nodrošināta individuāla attieksme un elastīga cenu veidošanas politika.

Lai uzzinātu vairāk, ienāciet it.lv vai zvani +371 25 404 044 vai +371 66 155 515!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)