Banner 980x90

Aicina tirgotājus pieteikties Hercoga Jēkaba gadatirgum

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lielā dižandele jeb Hercoga Jēkaba gadatirgus Kuldīgā norisināsies sestdien, 1.oktobrī, no plkst.12.00 līdz 16.00 Kalna ielā, Pils ielā un RPIVA pagalmā, vēsta portāls Kuldiga.lv.

Pieteikties tirdziņam varēs līdz 28.augustam, aizpildot pieteikuma veidlapu ŠEIT.

Šis nebūs gadatirgus tā klasiskajā izpratnē, bet vairāk teatralizēts pasākums viduslaiku tirgus noskaņās. Piesakieties tikai tad, ja varat noformēt savu stendu/telti un tirgotāju atbilstoši pasākuma idejai.

Tirdziņā var piedalīties: amatnieki, amatu pratēji; tautas lietišķās mākslas studijas; mākslinieki/individuālie meistari; ekoloģiski tīru un Latvijā audzētu pārtikas produktu ražotāji; našķu, saldumu tirgotāji.

Tirdzniecības organizators pasākumā ir SIA "Kuldīgas komunālie pakalpojumi". Informācija pa tālruni 26603289 vai e-pastā: BAIBA.PIRTNIECE@KULDIGA.LV.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)