Banner 980x90

5 veidi, kā uzzināt draudzenes gredzena izmēru, viņai to nenojaušot 

Foto: Līgavām.lv / Vigorious
Foto: Līgavām.lv / Vigorious
Laulību gredzeni nenoliedzami ir viena no svarīgākajām kāzu sastāvdaļām. Mūsdienās to dizains ir ievērojami mainījies kopš vienkāršās zelta stīpiņas ēras, bet to simboliskums ir palicis nemainīgs – mīlestības apliecinājums mūža garumā. Tomēr, pirms ķerties pie saskaņotiem laulību gredzeniem, līgavainim ir jāpaveic vēl kāds cits svarīgs uzdevums – jāpārsteidz draudzene ar viņa dzīves nozīmīgāko jautājumu un saderināšanās gredzenu. Lai gredzenu izmēri neraisītu tevī apjukumu, iepazīsties ar veidiem, kā slepus noskaidrot draudzenes rotas izmēru. 

Foto: Līgavām.lv / BreslavaFoto: Līgavām.lv / Breslava


Pāri mēdz būt dažādi – daži nolemj precēties bez saderināšanās, citi kopīgi atrod ideālo saderināšanās gredzenu, vēl citi – pēkšņi pārsteidzot otru pusi. Tomēr – kā draudzeni pārsteigt nesagatavotu tā, lai nenāktos mainīt gredzena izmēru? Izmanto kādu no šiem veidiem!
♦ Aizņemies kādu no esošajiem draudzenes gredzeniem. Lai to paveiktu, tev ir jābūt īpaši slepenam un jānovēro, kuru gredzenu draudzene nēsā ikdienā, vēl jo vairāk – kurā pirkstā. Misija būs izdevusies, ja viņa "nočiepto" gredzenu nēsā uz zeltneša.
Izmanto viņas gredzenu kā šablonu. Ja baidies, ka, aizņemoties draudzenes gredzenu, to pazaudēsi, tad uz papīra apvelc tā kontūras gan no iekšpuses, gan ārpuses. Gredzena izmēri pieredzējušus juvelierus nemulsina, un viņi spēj noteikt tā diametru vien pēc zīmējuma.
Lūdz palīdzību viņas draugiem vai ģimenei. Šī taktika ir vieglāka nekā pirmā – tev atliks vien uzrunāt pāris draudzenes tuvākos cilvēkus. Iespējams, gredzenu izmēri reiz ir bijuši to sarunu temats, vai varbūt kāds tavai izredzētajai jau būs pasniedzis gredzenu kā dāvanu citā dzīves situācijā.
Piemini to sarunā ar draudzeni. Šī metode gan prasīs nedaudz drosmi, aktiera talantu, kā arī radošumu. Kā šo tematu pacelt? Ierunājies, ka vēlies iegādāties gredzenu māsai vai mammai (vēlams, lai šai sievietei būtu līdzīga izmēra plaukstas), un norādi, ka gredzenu izmēri nav tas lauciņš. Iespējams, tava draudzene būs tik laipna, ka padalīsies ar informāciju, neko nenojaušot.
Palūdz, lai kāds cits viņai to pajautā. Šajā gadījumā labs palīgs būtu laba topošās līgavas draudzene. Meitenes pļāpā par daudz ko – kāpēc gan gredzenu izmēri nevarētu būt viens no sarunu tematiem?

Tomēr, ja neviens no šiem veidiem tevi neuzrunā, pajautā viņai to pats! Meitene būs ļoti priecīga, bet tavās rokās joprojām būs pārsteigums!

Smelies iedvesmu nevainojamajam gredzenam portālā Līgavām.lv
Līgavām.lv ir portāls, kas aptver visu ar laulībām saistīto – sākot ar vecmeitas ballīti un beidzot ar tematiem par kopdzīvi. Šeit tu atradīsi atbildes uz visiem sevi interesējošajiem kāzu jautājumiem. 

Izsmalcinātība, kas pauž mīlestību
Līgavām.lv radošā komanda ir izmeklējusi kvalitatīvākos juvelierizstrādājumu ražotājus, kuru specialitāte ir izsmalcināta mīlestības apliecināšana. 
Indivi piešķir mīlestībai formu – ņemot vērā katra klienta vēlmes, ir iespējams veikt individuāla dizaina pasūtījumus.
Schalins lepojas ar izvēles iespēju – šis juvelierizstrādājumu ražotājs piedāvā dažādu izmēru, krāsu un materiālu laulību un saderināšanās gredzenus.
Vigorius piedāvā gan mūsdienīgus, gan klasiskus saderināšanās gredzenus, bet tiem visiem ir viena kopīga iezīme – izsmalcinātība.
Breslava gredzeni apvieno klasisku dizainu un augstu kvalitāti.
Golden Saga pārsteidz ar gredzenu daudzveidību.
Zelts piedāvā izsmalcinātus un ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem papildinātus zelta gredzenus.
Baltzelts izceļas ar vairāk nekā 120 gredzenu modeļiem no baltā, dzeltenā un sarkanā zelta.

Saderināšanās gredzens ir punktiņš uz "i" tavai mīlestībai un vēlmei pavadīt atlikušo mūžu kopā ar savu dievieti. Lai to apliecinātu, velti savu laiku nevainojamā gredzena iegādei.

Ieskaties portālā Līgavām.lv – tur atradīsi ne tikai izsmalcinātu un kvalitatīvu juvelierizstrādājumu ražotājus, bet arī floristus, fotogrāfus, svinību vietas, kā arī daudz citas noderīgas informācijas, kas palīdzēs tavas skaistās dienas radīšanā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)