Banner 980x90

5 iemesli, kāpēc pirkt kontaktlēcas internetā

Šobrīd internetā var iegādāties tiešām gandrīz visu. Tajā skaitā arī medicīnas preces un zāles. Šajā preču kategorijā ietilpst arī kontaktlēcas, kuras interneta veikalos pieejamas plašā izvēlē. Lai gan daudzi joprojām ir skeptiski pret medicīnas preču iegādi internetā, no tā nevajadzētu baidīties, ja izvēlas uzticamu pārdevēju, kurš ir parūpējies par kvalitatīvām, sertificētām precēm, kas atbilst visiem Eiropas Savienībā spēkā esošajiem regulējumiem. 

Lensor.eu ir viens no vadošajiem interneta veikaliem Latvijā, kas specializējies tieši kontaktlēcu un to kopšanas līdzekļu tirdzniecībā. Klienti jau vairākus gadus augsti novērtē Lensor.eu sniegtos pakalpojumus un preču kvalitāti. 

Tāpēc esam apkopojuši piecus galvenos iemeslus, kāpēc patērētāji izvēlas pirkt kontaktlēcas interneta veikalā. Varbūt tas arī jūs pamudinās izmēģināt interneta veikalu Lensor.eu savu kontaktlēcu iegādei.

Iespēja pirkumu veikt jebkurā laikā un vietā
Mūsdienu dzīves temps nosaka arī patērētāju iepirkšanās paradumus. Interneta veikali ir ērti ar to, ka ir atvērti visu diennakti, kā arī tie ir pieejami jebkurā vietā, kur ir interneta pieslēgums. Arī optikas preču veikala apmeklējums var būt neērts, ja ir nestandarta darba laiks, ja dzīvesvieta ir nelielā pilsētā vai laukos, kur šādu veikalu vispār nav. Kāpēc tērēt savu laiku un braukt uz pilsētu vai otru tās galu, lai tikai iegādātos kontaktlēcas, ja to ar pāris klikšķu palīdzību var izdarīt interneta veikalā?

Kontaktlēcu saņemšana sev ērtākajā veidā
Veicot kontaktlēcu pirkumu internetā, iespējams izvēlēties tieši to saņemšanas veidu, kas tajā brīdī ir ērtākais. Var izvēlēties piegādi ar kurjeru līdz durvīm, var izņemt sūtījumu pakomātā vai pasta nodaļā. Pērkot kontaktlēcas Lenor.eu, iespējams arī pasūtījumu bez maksas saņemt jebkurā optikas salonā, ar kuru interneta veikals sadarbojas, kā arī Lensor birojā Rīgā, Elijas ielā 17.

Tiešām plašs kontaktlēcu un citu optikas preču klāsts
Vēl viena ļoti būtiska interneta veikala priekšrocība ir spēja piedāvāt daudz lielāku preču klāstu nekā optikas salonā. Pieejamas visu veidu kontaktlēcas no pasaulē vadošajiem kontaktlēcu ražotājiem. Interneta veikalā arī atradīsiet ne tikai optiskās lēcas, bet arī krāsainās kontaktlēcas, ko arī iespējams pasūtīt gan ar dioptrijām, gan bez dioptrijām. 

Daudz izdevīgākas cenas nekā optikās
Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc ir vērts pirkt kontaktlēcas internetā, ir iespēja ievērojami ietaupīt, jo preču cenas ir tiešām daudz izdevīgākas nekā optikas salonos. Lensor.eu saviem klientiem piedāvā ne tikai zemas cenas katru dienu, bet arī īpašas akcijas un izdevīgus piedāvājumus, kas ļauj iepirkties vēl izdevīgāk. 

Iespēja noformēt kontaktlēcu abonementu
Interneta veikals Lensor.eu saviem klientiem piedāvā arī kādu īpašu pakalpojumu, kas jau kļuvis ļoti pieprasīts. Tas ir kontaktlēcu abonements. Ko tas nozīmē? To, ka ar vienu pirkumu iespējams parūpēties par regulāru kontaktlēcu piegādi ilgākam laikam. Nebūs vairs jādomā, kurā dienā jāveic pasūtījums, jo Lensor.eu komanda par visu parūpēsies. Maksājumi tiks ieturēti automātiski, atliks tikai saņemt regulāros pasūtījumus paša izvēlētajā veidā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)