Banner 980x90

Vārmes Jauniešu centrs "Čiekurs" svinēs savu desmit gadu jubileju

Rīga, 10.okt., LETA. Vārmes sporta hallē 13.oktobrī notiks Jauniešu centra "Čiekurs" desmit gadu jubilejas svinības, aģentūru LETA informēja Vārmes pagasta pārvaldē.

Vārmes Jauniešu centrs savā dzimšanas dienas pasākumā "Tas ir tikai sākums" atcerēsies desmit gadu svarīgākos notikumus, interesantākās realizētās idejas, ikdienas sadzīvi un savstarpējās attiecības.

Pasākumā aicināti piedalīties visi Jauniešu centra vadītāji, kas šajos gados ar jauniešiem strādājuši. Dzimšanas dienas svinībās ielūgti viesi arī no citiem Kuldīgas novada jauniešu centriem un cilvēki, kas šo gadu garumā bijuši un ir saistīti ar Jauniešu centru "Čiekurs".

Vārmes Jauniešu centrs "Čiekurs" izveidots 2008.gadā, realizējot Bērnu un ģimenes lietu ministrijas projektu. Jauniešu centra jaunieši vienmēr ar savu darbību atbalstījuši pagasta sabiedrisko dzīvi, ar savām idejām realizējuši vairākus interesantus pasākumus, viesojušies pie saviem draugiem Nīcā, Talsos, Kuldīgā un Skrundā.

Patlaban Vārmes Jauniešu centru vidēji apmeklē 20 jaunieši un to vada Dace Krūmiņa.

Jauniešu centra "Čiekurs" desmit gadu jubilejas svinības sāksies plkst.17.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)