Banner 980x90

Varēs pieteikt pretendentus "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balvai 2017"

Ventspils, 8.sept., LETA. Kuldīgas novadā nākamnedēļ sāksies pretendentu pieteikšana konkursam "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva 2017", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursu organizē Kuldīgas novada pašvaldība sadarbībā ar laikrakstu "Kurzemnieks", lai apzinātu un godinātu Kuldīgas novada uzņēmējus un amatniekus, kuri aktīvi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību.

Visiem iedzīvotājiem ir iespēja aizpildīt anketu, izvirzot pretendentus balvas saņemšanai noteiktajās nominācijās. Pretendentus apbalvojumiem var pieteikt pavisam septiņās kategorijās: gada lauksaimnieks, gada ražotājs, gada tirgotājs, gada amatnieks, gada pakalpojums, gada jaunais uzņēmums un ilgtspējīgākais uzņēmums.

Dalībai konkursā var pieteikt uzņēmumus, kuru saimnieciskā darbība norit Kuldīgas novada teritorijā neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares, individuālā darba veicējus, kuri reģistrējuši un veic saimniecisko darbību Kuldīgas novadā, uzņēmumus un to struktūrvienības, kas Kuldīgas novada teritorijā veic saimniecisko darbību, bet reģistrētas citur, kā arī amatniekus, kuri ir fiziskas personas un var būt arī citu uzņēmumu darbinieki.

Pretendentus konkursam varēs pieteikt no 11.septembra līdz 1.oktobrim. Aptaujas anketas un kastes, kurās atstāt aizpildītās anketas, būs atrodamas Kuldīgas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Baznīcas ielā 1, kā arī jebkurā Kuldīgas novada pagasta pārvaldē, lielveikalos "Supernetto" Piltenes ielā 27 un "Elvi" Gravas ielā 1, Rūtas Eglītes ģimenes ārsta praksē un laikraksta "Kurzemnieks" redakcijā. Anketu būs iespējams aizpildīt arī Kuldīgas novada domes mājaslapā.

Konkursam pieteiktos pretendentus izvērtēs komisija novada domes priekšsēdētājas Ingas Bērziņas ("Kuldīgas novadam") vadībā. Pirms balsojuma par uzvarētājiem vērtēšanas komisija savu iespēju robežās apmeklēs balvai izvirzītos uzņēmumus un tiksies ar to īpašniekiem un darbiniekiem. Komisijai ir tiesības kādā nominācijā nepiešķirt balvu, ja tai nav izvirzīts neviens pretendents vai pieteiktie kandidāti neatbilst konkursa prasībām.

Konkursa uzvarētājus apbalvos konkursa noslēguma pasākumā Kuldīgas kultūras centrā 2018.gada 19.janvārī. Pasākumā bez laureātiem septiņās minētajās kategorijās pasniegs vēl divas balvas, suminot arī lielākos ziedotājus un investorus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)