Banner 980x90

Valsts prezidents dosies reģionālajā darba vizītē uz Kuldīgas novadu

Rīga, 16.okt., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni 17.oktobrī reģionālajā darba vizītē apmeklēs Kuldīgas novadu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Vizītes laikā Vējonis apmeklēs Kuldīgas novada muzeju un tiksies ar Kuldīgas novada domes priekšsēdētāju Ingu Bērziņu ("Kuldīgas novadam"), kā arī novada domes deputātiem. Tāpat Valsts prezidents apmeklēs novada lielāko skolu - Kuldīgas Centra vidusskolu -, kas šogad nosvinēja pastāvēšanas četrdesmito jubileju, un tiksies ar tās skolotājiem un skolēniem.

Lai iepazītos ar uzņēmējdarbības vidi novadā, Vējonis tiksies ar novada uzņēmējiem, kā arī klātienē apmeklēs graudaugu brokastu pārslu ražotni SIA "Milzu!" un līdzsvara ritenīšu "DipDap" ražotni SIA "MGS Factory".

Vējonis apmeklēs arī Zemessardzes 45.nodrošinājuma bataljonu, kur tiksies ar bataljona priekšnieku pulkvežleitnantu Arturu Baronu un iepazīsies ar īstenotajiem pasākumiem infrastruktūras uzlabošanai. Šajā bataljonā dienesta pienākumus pilda vairāk nekā 370 zemessargu.

Reģionālās darba vizītes noslēgumā plkst.18 Valsts prezidents Kuldīgas novada domē tiksies ar novada iedzīvotājiem, lai pārrunātu aktuālus un pašvaldībai būtiskus jautājumus.

Savukārt Valsts prezidenta kundze apmeklēs Pelču speciālo internātpamatskolu - attīstības centru "Saules Stari", viesosies pirmsskolas izglītības iestādē "Ābelīte" un E.Vīgnera Kuldīgas mūzikas skolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)