Banner 980x90

Vai ātro kredītu var saņemt no 18 gadiem?

Sasniedzot 18 gadu vecumu, pavisam saprotama ir vēlēšanās ātrāk mesties iekšā pieaugušo dzīvē. Darbs jau ir atrasts, taču dzīvokļa noīrēšanai vajadzīga dubulta samaksa. Vajadzīgs finansiāls atbalsts studiju maksā? Lai kāds būtu iemesls, ieskaities Comparo.lv, kur vienkopus atradīsi uzticamākos ātrā kredīta izsniedzējus. Tā arī uzzināsi, kur pieejams ātrais kredīts no 18 gadiem, jo pārsvarā aizdevēji kredītus izsniedz personām no 20 gadu vecuma. 

Ja vajadzīga nauda studiju maksai, iespējams, būs jāņem patēriņa kredīts. Ja tikai pirmajai dzīvokļa iemaksai, varēs iztikt ar īstermiņa kredītu, kas jāatmaksā 30 dienās. Abus variantus 18 gadu veciem aizņēmējiem piedāvā aizdevējs Credit24.lv. Aizdevuma lielums līdz pat EUR 3000 ar atmaksas termiņu līdz pat 24 mēnešiem. Credit24.lv ir kvalitātes licences. Kompānija pieteikums izskata katru dienu, laikā no pulksten 8 līdz 22.  Ņemot vērā, ka tas droši vien būs pirmās kredītsaistības, līdz ar to kredītvēsture un līgumsaistību vēsture būs tīra, vajadzīgo summu būs iespējams saņemt 15 minūšu laikā. Daži kreditētāji, iespējams, vēlēsies uzzināt, vai jaunietim ir darba vieta, taču vairākumā gadījumu kredīts tiks izsniegts bez papildus informācijas pieprasīšanas. 

Mājaslapā Credit24.lv esošajā kalkulatorā ērti būs iespējams apskatīties, kāda būs mēneša maksa, izvēloties konkrēto summu un noteiktu atmaksas periodu. Piemēram, uz 12 mēnešiem aizņemoties EUR 550, ikmēneša maksājums būs 64,87 EUR liels, bet, aizņemoties šo summu uz visiem 24 mēnešiem, ikmēneša maksājums būs EUR 42,32.  Lai reģistrētos, seko punktiem: uz kalkulatora norādi vēlamo summu un atmaksas termiņu. Reģistrējies Credit24.lv profilā, saņem individuālu kredītspeciālistu izstrādātu piedāvājumu un saņem naudu savā bankas kontā. 

Lai gan ātro kredītu internetā var noformēt ātri un viegli, esi apdomīgs. Ātrais kredīts būs lielisks balsts labi pārdomātu finansiālu jautājumu risināšanai, tas nevar kalpot par uztura līdzekļiem, tā arī nav vēlams ar saņemto kredītu atmaksāt citus parādus. Ir nepieciešami regulāri ienākumi, lai atmaksātu kredītsaistības. Ja tomēr ir sanācis pārrēķināties, nekavējoties kontaktējies ar kredītiestādes speciālistiem. Aizņemies apdomīgi, šādi pierādot savu pilngadību! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)