Banner 980x90

VADC izsaka pateicību Kuldīgas asins donoriem

Kuldiga24.lv
Kuldiga24.lv

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) izsaka sirsnīgu pateicību visiem Kuldīgas novada donoriem par viņu pašaizliedzīgumu un ieguldījumu asins donoru kustībā.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada pašvaldības pārstāvji, 2015.gadā VADC četros izbraukumos novada donori asinis ziedojuši 288 reizes. Īpašs prieks par 40 jaunajiem donoru kustības biedriem!

Tas nebūt nav par daudz prasīts - būt īstajā vietā un laikā, lai dotu savu artavu asins donoru kustībā. Šajā pasaulē klusi cilvēks pēc cilvēka sauc. Un cilvēki atsaucas. Atsaucas brīžos, kad visvairāk vajadzīgs, un atsaucas aicinājumam padomāt par brīžiem, kad palīdzība būs nepieciešama pašiem, tuvākajiem, draugiem, kolēģiem, nejaušiem garāmgājējiem vai pilnīgi svešiem cilvēkiem, kuriem katra asins lāse ļauj cīnīties par dzīvību. Iespēju atkal ieelpot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)