Banner 980x90

Unikāls piedāvājums jaunajiem klientiem – Vivus.lv

Ja steidzami ir nepieciešama neliela naudas summa neatliekamu problēmu risināšanai, tad labākais risinājums ir ātrs naudas aizdevums. Bieži vien mēs nevēlamies informēt savus radiniekus vai draugus par īslaicīgām finansiālajām grūtībām. Tāpat var rasties situācijas, kad visi iekrājumi jau ir iztērēti un līdz algas dienai vēl ir diezgan ilgi jāgaida, bet nauda ir nepieciešama tieši šobrīd. Naudas aizdevums, ko piedāvā kredītdevēji, ir labākais risinājums tādos īpašos gadījumos. Turklāt šādi darījumi tiek veikti ar interneta starpniecību, kas būtiski atvieglo kredīta saņemšanas procesu.

Lielākie ātro kredītu sniedzēji piedāvā īpaši izdevīgus nosacījumus pastāvīgajiem klientiem – dažādas atlaides, akcijas un īpašas lojalitātes programmas. Arī viens no vadošajiem naudas aizdevējiem Latvijā Vivus.lv piedāvā saviem klientiem vislabākos aizdevuma nosacījumus un īpašus piedāvājumus, kurus var apskatīt, izveidojot savu profilu Vivus.lv mājaslapā. Tāpat savā tiešsaistes profilā vari redzēt rēķinus, aizdevuma grafiku un visus līguma noteikumus, kas ir īpaši ērti, lai sekotu līdzi saviem ikmēneša maksājumiem. 

Vivus.lv piedāvā īpaši izdevīgus ātros kredītus no EUR 50 līdz pat EUR 1500 ar atmaksas termiņu no 1 līdz 24 mēnešiem. Naudas aizdevums ir pieejams pastāvīgam Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 75 gadiem bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām parādsaistībām.

Jaunajiem klientiem tiek piedāvāta īpaša akcija – iespēja atlikt uz 90 dienām aizdevuma atmaksu un šajā laikā nemaksāt neko. Piedāvājumam var pieteikties klienti, kuri aizņemas no Vivus.lv pirmo reizi un ar atmaksas termiņu, kas ir ne īsāks par 3 mēnešiem. Tomēr, ja nav vēlēšanās atlikt maksājumu, to var izdarīt arī ātrāk. Gadījumā, ja naudas aizdevums tiks atmaksāts ātrāk, piemēram, pēc 45 dienām, būs jāatmaksā pilna kredīta pamatsumma un procenti tikai par kredīta izmantošanas periodu. Šis unikālais Vivus.lv pakalpojums ir īpaši izdevīgs, ja saņemto summu nav iespējas vai vēlmes atmaksāt uzreiz. 

Vivus.lv rūpējas par godprātīgu un drošu kreditēšanu un darbojas savu klientu interesēs, tāpēc gan pastāvīgajiem, gan arī jaunajiem klientiem tiek piedāvāta ātra finansiālu problēmu novēršanas iespēja – naudas aizdevums ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem un piedāvājumiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)