Banner 980x90

Skrundas novada domes priekšsēdētāja vēlēšanas notiks nākamnedēļ

Skrundas novada domes priekšsēdētāja vēlēšanas notiks nākamnedēļ, 20.novembrī, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašlaik Skrundas novada domei nav priekšsēdētāja, jo bijusī pašvaldības vadītāja Nellija Kleinberga (LRA) ir ievēlēta parlamentā un sākusi pildīt 12.Saeimas deputātes pienākumus. Vakar Skrundas novada domē bija sasaukta ārkārtas sēde, lai lemtu par novada domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāja iecelšanu un amatpersonas paraksta tiesībām, jo Valsts kase ir piešķīrusi Skrundas novada pašvaldībai aizdevumu un ir nepieciešams novada domes priekšsēdētāja paraksts, lai pašvaldība piešķirto aizdevumu no Valsts kases varētu saņemt.

Tāpēc dome nolēma noteikt, ka paraksta tiesības Skrundas novada domes priekšsēdētāja vārdā līdz jaunā domes priekšsēdētāja ievēlēšanai amatā ir Skrundas novada domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājam Aldim Zalgauckim (LRA).

20.novembrī plkst.8 notiks domes ārkārtas sēde, kurā tiks apstiprinātas deputāta pilnvaras Andrim Vilnim Sadovskim (LRA) un tiks ievēlēts jaunais Skrundas novada domes priekšsēdētājs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)