Banner 980x90

Skaista un kvalitatīva gultas veļa – zemas cenas un augstu kvalitāti garantē Hansapost.lv

Gultas veļas būs noderīga ikvienā mājā vai dzīvojamā telpā. Gultasveļa gan prakstiska, gan arī lielisks dizaina elements, jo no lielā Hansapost.lv piedāvājuma var atrast tieši sev vēlamo un  pieskaņot pie jebkura interjera. Jāuzsver, ka online veikals Hansapost.lv par labām cenām piedāvā iegādāties dažādu veidu gultas veļas komplektus – apskati piedāvājumus Hansapost.lv mājaslapā, atlasi un salīdzini vēlamos komplektus un, protams, iegādājies tās par zemām cenām! Piedāvājam nelielu ieskatu gultas veļu daudzveidīgajā piedāvājumu klāstā. 

Flaneļa gultas veļas komplekts "Rising Blue" 150x200cm, zilā krāsā – iegādājies šo gultas veļas komplektu tikai 24,95 eiro Hansapost.lv mājaslapā.
- Šī gultas veļa ir īpaši mīksta un patīkama, jo izgatavota no divpusēji ķemmēta flaneļa.
- Flaneļa audums ir gatavots no 100% kokvilnas, kas apstrādāta ar speciālu ķemmēšanas metodi, garantējot īpaši patīkamas izjūtas lietošanas laikā.
- Pateicoties šim procesam, gultas veļas audums ir daudz mīkstāks, siltāks un īpaši piemērots ziemas sezonā.
- Šī gultas veļa ir izgatavota no 100% kokvilnas un flaneļa un labi kalpos gan vasarā, gan ziemā. 

Padari savu gultu par īstu paradīzi un izvēlies gultas veļas komplektu "Paradīze" 240x210cm, komplektā nāk līdzi arī 2 spilvendrānas 50x60cm. Šobrīd šis komplekts pie Hansapost.lv maksā tikai 19,95 eiro. Ietaupi 49% no preces sākotnējās summas. 
- Šis gultas veļas komplekts ir īpaši mīksts, patīkama un piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem.
- Komplektu ir iespējams izvēlēties 3 dažādos izmēros atkarībā no segas izmēra.
- Šis komplekts mazgājams veļas mašīnā 40°C.
- Gultasveļa Paradīze satur 50% kokvilnu, 50% poliesters. 
- Spilvendrānu var iegādāties arī atsevišķi.

Hansapost.lv online veikalā ir iespējams atrast un salīdzināt arī citus gultas veļas komplektus, kā arī citas preces. Un, protams, iepērkoties Hansapost.lv online, izmanto dažādas īpašo akciju piedāvājumus:
- piemēram, šobrīd Hansapost.lv interneta veikalā klientiem tiek piedāvāta ikgadējā starpsezonas izpārdošana – izvēlies sev nepieciešamo gultu vai citas preces par īpašām atlaidēm un ietaupi līdz pat 80% no preces pamatsummas;
- pirmssvētku piedāvājums – oriģināla cepure un cimdi 14 eiro vērtībā. Ņem vērā: lai saņemtu šo dāvanu, klāt izvēlētās preces kodam jāpievieno papildus dāvanu kods – 247303030. 

Ja vēlies iegādāties kādu no gultas veļas komplektiem, bet šobrīd Tev nav brīvu līdzekļu – izmanto izdevīgo Hansapost.lv līzingu un iegādājies nepieciešamās preces jau tūlīt. 
Hansapost.lv klientu ērtībām ir izveidots apkalpošanas centrs, kur ērti vari uzdot visus sev interesējošos jautājumus: tālrunis 670 60 506. Klientu centrs strādā katru dienu no pulksten 8.00 līdz 20.00. Vai sazinies, rakstot e-pastu: hansapost@hansapost.lv.

Līzinga nosacījumi – pirms pieteikšanās šim piedāvājumam vēlreiz pārdomā savus ikmēneša ienākumus un izmanto šo piedāvājumu tikai tad, ja patiešām spēsi laikā rēķinu nomaksāt: 
- 0% pirmā iemaksa – izvēlies nepieciešamo gultas veļas komplektu vai kādu citu preci un pēc līzinga termiņa beigām Tev būs jāmaksā tikai preces pamatsumma, nekādi papildus maksājumi netiek piemēroti. 

Online veikals Hansapost.lv – atrodi svētku dāvanas saviem mīļajiem un tuvajiem, gan iepriecini sevi ikdienā, iepērkoties Hansapost.lv interneta veikalā. Šis online veikals ir ērti lietojams un viegli pārskatāms – šajā mājaslapā Tu varēsi ērti un ātri atlasīt sev nepieciešamās un vajadzīgās preces, kā arī tās salīdzināt un izvēlēties sev izdevīgāko. Izmanto šīs kompānijas īpašās cenas un atlaižu piedāvājumus un ievērojami ietaupi citām lietām. Hansapost.lv – labākie online piedāvājumi gan svētkiem, gan ikdienai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)