Banner 980x90

SIA "PK Mežs" – mežistrāde, pirkt mežu, kokapstrāde

Mežistrāde ir cirsmu izstrādes darbi, kuros ietilpst gan koku zāģēšana koksnes resursu vajadzībām, gan jaunaudžu stādīšana un meža sakopšana, kas ļauj ilgstoši izmantot meža sniegtos resursus.

Mežistrāde

Mežistrāde ir cirsmu izstrādes darbi, kuros ietilpst gan koku zāģēšana koksnes resursu vajadzībām, gan jaunaudžu stādīšana un meža sakopšana, kas ļauj ilgstoši izmantot meža sniegtos resursus. Mežistrādes darbi meklējami jau vēstures pirmsākumos, kad koksne kalpojusi kā kurināmais un celtniecības materiāls mājoklim. Laikam ejot, mežistrāde ir paplašinājusies un kļuvusi daudzveidīgāka. Pieaugot iedzīvotāju skaitam, ir palielinājies arī pieprasījums pēc mežistrādes sniegtajiem pakalpojumiem.

Jāpiemin, ka mežistrādei ir praktiska nozīme meža kopšanā un aizaugušas platības atbrīvošanā, piemēram, kad nepieciešams ierīkot elektrolīnijas, izveidot jaunus piebraukšanas ceļus u.c. Nepārdomāta un nekvalitatīvi veikta mežistrāde var slikti ietekmēt floru, augsni, hidroloģiskos procesus u.c., tāpēc svarīgi šos darbus uzticēt jomas profesionāļiem. SIA "PK Mežs" nodrošina kvalitatīvus mežistrādes pakalpojumus, izveidojot augsnes apstrādes plānu, lai veiktie darbi negatīvi neietekmētu apkārtēju dabu.

Lasiet vairāk: www.pkmezs.lv

Pirkt mežu

Lai gan vairums cilvēku to nenojauš, bet mežs ikdienas prasa īpašas rūpes. Kad meža sakopšana ir kļuvusi par smagu nastu, vienmēr ir iespēja to pārdot rūpīgiem saimniekiem. Pirkt mežu var ikviens, kam ir nepieciešamie naudas līdzekļi, bet tā uzturēšana un apsaimniekošana prasa lielākus finanšu resursus.

SIA "PK Mežs" piedāvā pirkt mežu jebkādā stāvoklī. Uzņēmums nodrošina īpašumu un cirsmu novērtēšanu, kā arī drošu un ātru naudas samaksu pārdošanas gadījumā. Gadiem uzkrātās zināšanas un padziļinātā izpratne par mežistrādes procesiem uzņēmumam ļauj strādāt efektīvi un pirkt meža īpašumus virs vidējās tirgus cenas. Uzņēmumam pirkt mežu nenozīmē tikai zemes gabala iegūšana, bet gan ieguldījumu Latvijas nākotnē, turpmāk rūpējoties par meža kvalitatīvu izstrādi.

Lasiet vairāk: www.pkmezs.lv

Kokapstrāde

Kokapstrāde ir rūpniecības nozare, kas palīdz iegūt dažādus koksnes materiālus, kurus izmanto ēku būvniecībā, mēbeļu izstrādē un grīdu ieklāšanā. Kokapstrādē iegūst visdažādākos tautsaimniecības izstrādājumus, kurus lietot ikdienā, kā dažādus mūzikas instrumentus, sporta inventāru, sadzīves priekšmetus, suvenīrus u.c. Ikvienam mājās būs atrodams kāds priekšmets vai istabas elements, kas izgatavots no koksnes materiāla, tāpēc nav šaubu, ka kokapstrāde ir viena no nepieciešamākajām mūsdienu sfērām.

SIA "PK Mežs" nodrošina kokapstrādes pakalpojumus, izgatavojot pirts kokmateriālus no melnalkšņa, apdares dēļus, grīdas dēļus u.c. Uzņēmumā piedāvāta dažāda veida kokapstrāde, iepriekš vienojoties ar klientu par vēlamo koksnes materiālu un turpmāko pielietojumu. 

Lasiet vairāk: www.pkmezs.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)