Banner 980x90

SIA "ANY Metal" – alumīnija loksnes, nerūsējošais tērauds, misiņa loksnes

Alumīnija loksnes ir viens no biežāk izmantotajiem materiāliem. To popularitāti nosaka alumīnija lieliskās fizikālās īpašības un salīdzinoši zemā cena. Alumīniju viegli var apstrādāt dažādos veidos, iegūstot no tā izstrādājumus lietošanai daudzās nozarēs. 

Alumīnija loksnes

Alumīnija loksnes ir viens no biežāk izmantotajiem materiāliem. To popularitāti nosaka alumīnija lieliskās fizikālās īpašības un salīdzinoši zemā cena. Alumīniju viegli var apstrādāt dažādos veidos, iegūstot no tā izstrādājumus lietošanai daudzās nozarēs. Pārkausēta alumīnija īpašības nemainās, arī pārkausējot to vairākkārtīgi. Šī metāla lielākā priekšrocība ir augstā noturība pret koroziju. Alumīnijam veidojas oksīda slānis, kas to aizsargā. Ja tas tiek bojāts, atmosfēras ietekmē, veidojoties ķīmiskai reakcijai, šis slānis spontāni atjaunojas. Alumīnijs labi vada elektrību, siltumu, atstaro gaismu un siltumenerģiju. Alumīnija izstrādājumi ir piemēroti krāsošanai un anodēšanai.

Alumīnija loksnes iedala vispārēja un speciāla pielietojuma loksnēs. Parastās loksnes tiek plaši izmantotas, piemēram, pārtikas rūpniecībā konteineru un iepakojumu ražošanai, jo alumīnijs neietekmē pārtikas kvalitāti un ir nekaitīgs cilvēku veselībai. Tā kā šis metāls viegli pakļaujas apstrādei, alumīnija loksnes dažādu priekšmetu izgatavošanai gofrē, perforē, liec, veido tām reljefu un tamlīdzīgi. Tā iegūst priekšmetus gan mājsaimniecībai, gan industriālai ražošanai un daudzām citām nozarēm.

SIA "ANY Metal" piedāvā dažādu marku alumīnija loksnes vairākos standarta izmēros. Ir pieejama piegāde klientam nepieciešamajā izklājumā. "ANY Metal" piedāvā arī pretslīdes un dekoratīvās alumīnija loksnes. Tāpat preču klāstā ir arī citi alumīnija izstrādājumi – caurules, stieņi un profili. Uzņēmuma "ANY Metal" piedāvājumā sev piemērotāko atradīs dažādi ražotāji un metālapstrādātāji, kas strādā ar alumīniju un citiem metāliem.

Lasiet vairāk: www.anymetal.lv

Nerūsējošais tērauds

Ja nepieciešams izgatavot metāla priekšmetus ar ļoti augstu noturību pret koroziju un lielu mehānisko izturību, plaši tiek izmantots nerūsējošais tērauds. No tā izgatavo daudzveidīgus priekšmetus, sākot ar virtuves piederumiem un beidzot ar dūmvadiem. Nerūsējošo tēraudu iegūst no dzelzs, niķeļa un hroma, pievienojot šiem pamatelementiem citus ķīmiskos savienojumus, kas tam nodrošina specifiskas fizikālās īpašības. Tā var iegūt tēraudu, kas nezaudēs savu kvalitāti arī ļoti agresīvos apstākļos, kuros tas būs pakļauts, piemēram, skābai videi, krasām temperatūras maiņām, ūdenim un citiem metālam nedraudzīgiem apstākļiem.

Nerūsējošais tērauds ir iecienīts dažādu metālapstrādātāju un metāla priekšmetu ražotāju vidū. No tā izgatavotie priekšmeti ir kvalitatīvi un vieš uzticību. Ne velti, jo nerūsējošais tērauds ir noturīgs ne tikai pret koroziju, bet arī nodilumu un skrāpējumiem. Vienlīdz labi kalpo kā matētas, tā pulētas un slīpētas virsmas, kas ļauj tēraudu izmantot ne tikai praktisku, bet arī dekoratīvu elementu ražošanai.

Nerūsējošā tērauda materiālus piedāvā arī SIA "ANY Metal". Uzņēmuma produktu klāstā ir auksti un karsti velmētas, slīpētas, rievotas, spoguļvirsmas, dekoratīvās un perforētās nerūsējošā tērauda loksnes, kas pēc pasūtījuma pieejamas arī ruļļos. "ANY Metal" tērauda sortimentā ir konstrukciju, plūsmas, bezšuvju, kvadrātveida, ovālas un cita veida caurules, kā arī dažādi stieņi un profili. Visiem produktiem pieejamas dažādas markas un izmēri.

Lasiet vairāk: www.anymetal.lv

Misiņa loksnes

No vara un cinka sakausējuma, pievienojot tam pēc vajadzības citus elementus, piemēram, alumīniju, dzelzi, mangānu vai niķeli, iegūst misiņu, no kā izgatavo misiņa loksnes, caurules, stieņus un citus izstrādājumus. Misiņš ir iecienīts materiāls, pateicoties tā visai augstajai izturībai pret nodilumu, koroziju un labajām veidošanas īpašībām. Tā zeltainās krāsas dēļ tas tiek lietots arī dekoratīviem objektiem un vizuāli akcentējošām detaļām.

Misiņa loksnes izmanto daudzveidīgu izstrādājumu izgatavošanai. No tām veido industriālus elementus, dažādas virsmas, interjera priekšmetus un pat mūzikas instrumentus. Tā kā misiņš nav magnētisks, no tā ražo dažādu elektroierīču, mehānismu un mērinstrumentu detaļas, korpusus un citus priekšmetus, kuru lietošanā magnētisms traucētu.

Misiņa loksnes, caurules un stieņus piedāvā arī SIA "ANY Metal". Uzņēmuma sortimentā pieejamas gan auksti, gan karsti velmētas loksnes un apaļās caurules ar dažādu cietības pakāpi. "ANY Metal" piedāvājumā ir arī dažāda diametra apaļie, kvadrāta, seškanšu misiņa stieņi un plakanstieņi. Lai kādus produktus iegādātos, saviem klientiem uzņēmums nodrošina ātru apkalpošanu un operatīvu pasūtījumu piegādi.

Lasiet vairāk: www.anymetal.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)