Banner 980x90

Sākusies izvirzīšana Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku balvai

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Sākusies pretendentu pieteikšana Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku balvas saņemšanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursu "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku balva 2016" organizē Kuldīgas novada dome sadarbībā ar laikrakstu "Kurzemnieks", lai apzinātu un godinātu Kuldīgas novada uzņēmējus un amatniekus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību novadā.

Konkursā var pieteikt pretendentus apbalvojumiem astoņās kategorijās - lauksaimniekus, ražotājus, tirgotājus un amatniekus, kā arī pakalpojumu sniedzējus (atsevišķi arī tūrismā un būvniecībā) un jaunos uzņēmumus.

Dalībai konkursā var pieteikt komersantus, kuri veic saimniecisko darbību Kuldīgas novada teritorijā, neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares. Tāpat var pieteikt individuālā darba veicējus, kuri reģistrējuši un veic saimniecisko darbību Kuldīgas novadā, un uzņēmumus un to struktūrvienības, kas Kuldīgas novada teritorijā veic saimniecisko darbību, bet reģistrētas citur, kā arī amatniekus.

Pretendentu pieteikšana konkursam notiks no 3.oktobra līdz 24.oktobrim. Aptaujas anketas pieejamas Kuldīgas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, visās Kuldīgas novada pagastu pārvaldēs, lielveikalos "Supernetto" Piltenes ielā 27 un "Elvi" Gravas ielā 1, Kuldīgas slimnīcā un Rūtas Eglītes ģimenes ārsta praksē. Anketas iespējams aizpildīt arī Kuldīgas novada domes mājaslapā.

Konkursam pieteiktos pretendentus izvērtēs komisija novada domes priekšsēdētājas Ingas Bērziņas ("Kuldīgas novadam") vadībā. Pirms balsojuma par uzvarētājiem vērtēšanas komisija savu iespēju robežās apmeklēs izvirzītos uzņēmumus un tiksies ar to īpašniekiem un darbiniekiem. Komisijai ir tiesības kādā nominācijā nepiešķirt balvas, ja nav izvirzīts neviens pretendents vai pieteiktie kandidāti neatbilst konkursa prasībām.

Konkursa uzvarētājus apbalvos konkursa noslēguma pasākumā Kuldīgas Mākslas namā 2017.gada janvārī. Pasākumā bez laureātiem jau iepriekšminētajās astoņās kategorijās pasniegs vēl divas balvas, suminot lielākos ziedotājus un investorus, pasniedzot balvas "Gada mecenāts" un "Gada investīcija". Tāpat šajā pasākumā Kuldīgas novada pašvaldība izteiks pateicību lielākajiem nodokļu maksātājiem pēc samaksātās iedzīvotāju ienākuma nodokļa summas 2015.gadā un lielākajiem nodokļu maksātājiem pēc kopējās samaksāto nodokļu summas 2015.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)