Banner 980x90

Saglabāt sausas kājas palīdz ērti gumijas zābaki

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ērti gumijas zābaki ir apavu veids, kas noder dažādās dzīves situācijās. Vēlies sēņot, veikt dārza darbus vai pārvietoties pa pilsētu slapjos laika apstākļos? Tādā gadījumā gumijas zābaki ir tas, kas Tev nepieciešams.

Kādi ir gumijas zābaku veidi?
- Bērnu zābaki ir pieejami vairākās krāsās, nodrošinot, ka piemērotu modeli atrast varēsi gan puisēnam, gan meitenei.
- Sieviešu zābaki tiek piedāvāti dažādās variācijās – ar paaugstinātu papēdi, kurpju šņorēm un vairāku veidu apdrukām, ļaujot iegādāties atbilstošākos zābakus savam stilam.
- Vīriešu zābaki pieejami ar dažādiem stulma augstumiem un iekšējo apdari.

Lielai daļai gumijas zābaku pieejama arī izņemama iekšējā odere, kas pasargās kājas no sala aukstākajos mēnešos.

Kā izvēlēties piemērotākos gumijas zābakus?
Gumijas zābaku priekšrocība ir to daudzveidība. Atkarībā no pielietošanas mērķa tiek piedāvāti šādi zābaki:
- strādāšanai mitros un dubļainos apstākļos ieteicams izvēlēties gumijas zābakus ar pēc iespējas augstāku stulmu, lai pasargātu no ūdens un dubļu ieplūšanas tajos;
- vienkāršu dārza darbu veikšanai pagalmā noderēs zābaki ar zemu stulmu – tie ir ērtāki un vieglāk uzvelkami un novelkami;
- ja gumijas zābakus paredzēts izmantot arī tad, kad gaisa temperatūra ir zema, vērts pievērst uzmanību tam, vai zābakiem ir iestrādāta vai izņemama odere;
- ja ar gumijas zābakiem gribi doties pastaigā pa pilsētu, izvēlies kādu no modeļiem, kuri izceļas ar savudizainu, tādējādi "nošaujot divus zaķus" – saglabājot sausas kājas un atstājot paliekošu iespaidu uz ikvienu garāmgājēju.

Kādiem parametriem pievērst uzmanību, izvēloties gumijas zābakus?
- Stulma augstums – augstāks stulms labāk pasargās kājas no ūdens un dubļiem, savukārt zābaki ar zemāku stulmu ir vieglāki, kā arī ar tiem ērtāk pārvietoties.
- Iekšējais materiāls – atkarībā no tā, kam gumijas zābaki paredzēti, mainās arī to iekšējā apdare. Ir pieejami zābaki ar biezu flīsa oderi, kas parūpēsies par to, lai kājas nesaltu arī lielā salā. Vairākiem modeļiem iekšējā odere ir izņemama, tādējādi zābakus var izmantot visu gadu. Dažkārt tiek norādīts, kādā gaisa temperatūrā gumijas zābakus paredzēts izmantot.
- Uzbūve – pieejami zābaki ar iespēju savilkt to augšdaļu, tādā veidā pasargājot no ūdens ieplūšanas pa zābaka augšpusi, savukārt papildus ērtībai dažiem no gumijas zābakiem augšējā daļā ir mīkstinājums. Veikalu klāstā atrodami arī zābaki ar šņorēm, tādējādi nodrošinot, ka spēsi regulēt stulmu platumu. Sieviešu zābakiem mēdz būt paaugstināts papēdis, kas ļaus izcelties pilsētvidē. Dažiem zābakiem ir auduma augšdaļa, kas samazina to izturību pret ūdeni, taču padara zābakus pievilcīgākus.
- Izmērs un svars – pirms zābaku iegādes pārliecinies, ka esi izvēlējies savam kājas izmēram atbilstošus zābakus. Atšķiras arī zābaku svars – ja tos grasies izmantot bieži un ilgstoši, izvēlies pēc iespējas vieglākus.

Kur pieejami ērti gumijas zābaki?
Dažādus gumijas zābakus  varatrast interneta veikalā "Hansapost". Šis uzņēmums savu darbību uzsāka jau 1997. gadā ar pasta pasūtījumu katalogiem un šo gadu laikā ir kļuvis par iecienītu interneta veikalu Latvijā un Igaunijā. Tajā atrodams plašs preču klāsts, tostarp arī ērti gumijas zābaki dažādām situācijām – gan darbam mežā, gan pastaigai pilsētā.

Ja esi nolēmis, ka Tev nepieciešami ērti gumijas zābaki, ienāc www.hansapost.lv. Šeit Tu spēsi iegādāties tieši tādus gumijas zābakus, kādi Tev vajadzīgi, turklāt par pievilcīgu cenu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)