Banner 980x90

Pasākumā Kuldīgā seniori varēs bez maksas pārbaudīt veselību

Ventspils, 5.okt., LETA. 11.oktobrī Kuldīgas kultūras centrā notiks Senioru veselības diena, kurā seniori varēs bez maksas pārbaudīt savu veselību un radoši pavadīt pēcpusdienu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pasākuma laikā Kuldīgas kultūras centra pirmajā stāvā senioriem tiks piedāvāta iespēja saņemt ieejas kartes uz aktīvās atpūtas nodarbību un veselības un konsultāciju kabinetu. Reģistrācija notiks no plkst.9.30.

No plkst.10 seniori tiks aicināti uz dažādām vingrošanas nodarbībām un meditāciju - darbosies salons, kurā varēs saņemt plecu un roku masāžu, manikīra pakalpojumu, piedalīties aromstudijā un galda un prāta spēlēs, kā arī uzzināt par rudens modes aktualitātēm un bibliotēkas aktuālajiem piedāvājumiem. Savukārt kultūras centra kafejnīca būs pārtapusi par veselīga uztura pieturu - tajā notiks degustācijas un sniegs praktiskus padomus, kā arī būs iespēja pašiem pagatavot našķus pēc uztura speciālistes Katrīnas Spulenieces-Aišpures ieteikumiem.

No plkst.11 būs iespēja apmeklēt vairākus veselības kabinetus. Sirds veselības kabinetā piedāvās izmērīt asinsspiedienu, noteikt holesterīna un cukura līmeni. Svara kabinetā varēs noskaidrot, kādas ir tauku, ūdens, muskuļu un kaulu masas proporcijas organismā un kāds ir ķermeņa masas indekss un vielmaiņas ātrums.

Plkst.11.30 fizioterapeite Vineta Baukše aicinās doties nūjošanas pārgājienā. Tajā pašā laikā kultūras centra lielajā zālē notiks līnijdejas paraugstunda.

Kultūras centra kino zālē no plkst.12 Rīgas aktīvo senioru alianse "Rasa" aicinās piedalīties pasākumā "Vecmāmiņu kontaktbirža". Plkst.13 būs iespēja noklausīties sarunu iedvesmai "Uzdrīkstēties!" ar Kalna svētību kopienas kapelānu Andreju Mediņu.

Veselības dienas noslēgumā plkst.14.30 ar koncertu uzstāsies Žoržs Siksna.

Pasākumu organizē Viduskurzemes tūrisma apvienība sadarbībā ar Kuldīgas novada domi, Kuldīgas aktīvās atpūtas centru, Kuldīgas kultūras centru un Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)