Banner 980x90

Partijas "Kuldīgas novadam" izdevumi pērn saglabājušies gandrīz nemainīgi

Ventspils, 14.marts, LETA. Reģionālās partijas "Kuldīgas novadam" izdevumi pērn saglabājušies gandrīz nemainīgi salīdzinājumā ar 2015.gadu, bet ieņēmumi palielinājušie par aptuveni 100 eiro, liecina partijas pārskats par 2016.gadu.

Partijas ieņēmumus pērn veidoja saņemtā biedru nauda un iestāšanās nauda 1354 eiro apmērā. Gadu iepriekš šie ieņēmumi bija 1253 eiro.

Partijas izdevumi pērn sasniedza 904 eiro, bet gadu iepriekš tie bija 914 eiro. Līdzekļi tērēti par telpu īri, sakaru un interneta pakalpojumiem un citiem izdevumiem. Reklāmas pakalpojumiem līdzekļi nav tērēti.

Starpība starp partijas ieņēmumiem un izdevumiem pērn veidoja 450 eiro, bet naudas atlikums 2016.gada beigās bija 1352 eiro.

Partija "Kuldīgas novadam" dibināta 2012.gada decembrī. Partijas vadītāja ir Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)