Banner 980x90

Par nelikumīgu zvejniecību Ventas rumbā aiztur divus maluzvejniekus ar 48 nēģiem

Rīga, 9.janv., LETA. Valsts vides dienesta (VVD) Liepājas reģionālās pārvaldes (RVP) inspektori sadarbojoties ar Valsts policijas (VP) pārstāvjiem pirmdien aizturējuši divus maluzvejniekus, kuri nelikumīgi nozvejojuši 48 nēģus, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Bukleviča.

Viņa skaidroja, 8.janvārī, balstoties uz VP Kurzemes reģiona pārvaldes sniegto informāciju, VVD Liepājas RVP inspektors veica pārbaudi Ventas rumbā, kur konstatēja nelikumīgu murdu ar pieciem nēģiem. Pēcāk VP darbinieki pārbaudes laikā aizturēja divas personas ar kopskaitā 48 nelikumīgi nozvejotiem nēģiem.

Saskaņā ar VVD aprēķiniem, abi maluzvejnieki dabas resursiem nodarījuši zaudējumus aptuveni 1200 eiro apmērā.

Pret abām pieķertajām personām ierosināta administratīvā lietvedība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)