Banner 980x90

Par 270 000 eiro siltinās Kuldīgas Sociālā dienesta ēku

Ventspils, 24.marts, LETA. Šogad tiks veikta Kuldīgas novada Sociālā dienesta ēkas siltināšana, kas izmaksās 270 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Sociālā dienesta ēkai Dzirnavu ielā 9 plānots siltināt fasādi, cokolu, bēniņus un pagraba pārsegumu, nomainīt jumta segumu, jumta konstrukcijas un logus, kā arī atjaunot ieejas mezglu. Projekta īstenošanai piesaistīts līdzfinansējums 85% apmērā no Eiropas Reģionālās attīstības fonda.

Būvdarbus veiks pilnsabiedrība "Konsorcijs RT-ALTE".

Ēkas siltināšanas darbi sāksies aprīlī un ilgs pusgadu. Remontdarbu laikā no 3.aprīļa sociālais dienests darbosies citās telpās - Leona Paegles ielā 12 un Liepājas ielā 8. Liepājas ielā 8 apmeklētājus pieņems sociālie darbinieki ģimenēm ar bērniem. Speciālisti būs sazvanāmi pa tālruņiem 27020735 vai 27020738.

Pārējie sociālā dienesta darbinieki apmeklētājus pieņems Leona Paegles ielā 12. Lai pierakstītos uz sociālo palīdzību vai saņemtu informāciju, klientiem jāzvana pa tālruni 27020745.

No 27.marta līdz 31.martam saistībā ar pārcelšanos uz pagaidu telpām sociālā dienesta speciālisti apmeklētājus nepieņems. Ar darbiniekiem šajā laikā varēs sazināties telefoniski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)