Banner 980x90

Pagarina pieteikšanās termiņu atkārtotajā konkursā uz Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu amatiem

Ventspils, 13.febr., LETA. Atkārtoti izsludinātajā konkursā uz Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu amatiem pieteikšanās termiņš pagarināts līdz 1.marta plkst.12, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldībā.

Atkārtotais konkurss tika izsludināts janvāra beigās, paredzot, ka pretendentu pieteikumus uz diviem vakantajiem slimnīcas valdes locekļu amatiem pieņems līdz 12.februārim. Tomēr secināts, ka šis termiņš ir par īsu, tāpēc nolemts to pagarināt, skaidroja pašvaldībā.

Kā ziņots, Kuldīgas novada dome janvāra beigās lēma atkārtoti izsludināt konkursu uz diviem Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu amatiem, jo pirmajā konkursā neviens no sešiem otrās kārtas pretendentiem nav atzīts par piemērotu.

Kuldīgas slimnīcas valdes locekļu pretendentiem atkārtoti izsludinātajā konkursā jāiesniedz arī redzējums par slimnīcas attīstību līdz 2022.gadam. Pārējās prasības pretendentiem ir tādas pašas, kā pirmajā konkursā.

Konkurss tika izsludināts, jo līdzšinējais slimnīcas vadītājs Ivars Eglītis nolēma amatu atstāt. Kamēr notiek jauno slimnīcas valdes locekļu meklēšana, slimnīcas darbu vada ārsts Āris Pētersons.

Līdz šim Kuldīgas slimnīcai bija viens valdes loceklis, bet turpmāk valdē strādās divi cilvēki, no kuriem vienam jābūt ar akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību medicīnā, bet otram - ar līdzvērtīgu augstāko izglītību ekonomikā vai vadībzinībās. To, kurš no abiem valdes locekļiem pildīs valdes priekšsēdētāja pienākumus, izlems vēlāk, skaidroja domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)