Banner 980x90

Nedēļas nogalē Kuldīgā norisināsies "Dziedošo aktieru salidojums" un koncerts "Grandiozā nakts Kuldīgā"

Rīga, 1.jūl., LETA. Sestdien, 6.jūlijā, Kuldīgas brīvdabas estrādē plkst.15 norisināsies "Dziedošo aktieru salidojums", bet plkst.18.30 - koncerts "Grandiozā nakts Kuldīgā", aģentūru LETA informēja pasākumu producents Raivis Viduskalns.

"Dziedošo aktieru salidojumā", kuru vadīs atraktīvais aktieris Jānis Kirmuška, piedalīsies Dailes teātra aktrises Olga Dreģe un Mirdza Martinsone, kā arī Lelde Dreimane, Ērika Eglija un Zane Dombrovska, kas apvienojušās trio "Gandrīz trio saldais". Tāpat piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra dziedošo aktieru - Dace Bonāte, Uldis Anže, Ivars Puga, Valdis Zilveris - ansamblis "Greizais ratiņš", aktieris Zigurds Neimanis, duets Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane un Latvijas Nacionālās operas un baleta solists Juris Jope, kā arī Valmieras teātra aktieri Elīna Vāne, Imants Strads un Ģirts Rāviņš.

Par koncerta muzikālo noformējumu gādās grupas "No pusvārda" instumentālisti Modra Laizāna vadībā.

Savukārt plkst.18.30 sāksies koncerts"Grandiozā nakts Kuldīgā". Tajā piedalīsies "Bermudu divstūris" un reperis Ansis, deju mūzikas pārstāvji - grupa "Tranzīts", grupa "Dzelzs vilks", kā arī grupas "Pērkons", "Eolika" un "Līvi". Katra grupa atskaņos savus populārākos hitus, aicinot publiku dziedāt un dejot līdzi, savukārt priekšnesumu starplaikos mūziku spēlēs DJ Roberts Lejasmeijers.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)