Banner 980x90

Mops – plašu izvēli un labas cenas piedāvā Berendsen.lv

Nepieciešams sakopt savu darba vidi un telpas? Vecās slotas ir novecojušas un vairs neveic savas funkcijas? Izmēģiniet Berendsen.lv mūsdienīgos mopus – pieejama plaša mopu izvēle, labas cenas, kā arī mopu noma. 

Mops – funkcionāls darbarīks telpu uzkopšanā
- Mopi ir specializēti darbarīki, kas lieliski noderēs sausās grīdas uzkopšanai. Salīdzinot ar citiem, līdzīgiem uzkopšanas rīkiem, mopi ir izgatavoti no speciālas, īpaši izturīgas un kvalitatīvas dzijas, kas efektīvi savāc putekļus un netīrumus birojā, uzņēmuma telpās vai mājās.
- Īpaši jāuzsver, ka mopu kvalitatīvā dzija nesaveļas un nebojājas ilgstošā lietošanā, kas Jums garantēs ilgāku mopu lietošanas laiku, kā arī palīdzēs ievērojami ietaupīt naudu.
- Mopu slotas ir izgatavotas no kvalitatīvas kokvilnas, tāpēc mops spēj daudz labāk tīrīt grīdas un savākt putekļus. Mops Jums noderēs dažādu grīdu uzkopšanā – sakopiet savas darba telpas bez liekām raizēm!
- Mops ir universāls darbarīks un noderēs betona, koka, flīžu grīdu, parketu, laminētu parketu un pat linoleju uzkopšanā.

Berendsen.lv mopu noma – laba izvēle un augsta kvalitāte
- Berendsen.lv serviss saviem klientiem piedāvā arī izdevīgu mopu nomu, kā arī pieejama mopu maiņa ik pēc nedēļas – Jums vairs nebūs jāuztraucas par mopu kopšanu, jo katru nedēļu Berendsen.lv servisa speciālisti veiks mopu slotu maiņu. 
- Svarīgi minēt, ka mopu slotas ir apstrādātas ar speciālu šķīdumu, lai šī slota ar kokvilnas dzijas palīdzību spētu daudz efektīvāk savākt putekļus un uzlabotu kopējos tīrības standartus.

Mops – funkcionalitāte un augstāki tīrības standarti
- Mopu slotu korpuss ir ērts un aprīkots ar klip-klap mehānismu – vajadzības gadījumā ir iespējams ērti un viegli nomainīt mopa tīrošo virsmu.
- Ar Berendsen.lv piedāvātajiem mopiem Jūs pasargāsit grīdas no nodiluma, kā arī kvalitatīvi notīrīsit dažādas virsmas.
- Ja telpu grīdas ir lakotas, mopi lakotās grīdas vienlaikus nopulēs un aizsargās pret bojājumiem.
- Lietojot Berendsen.lv mopus, Jūs aizsargāsit arī tehniskās iekārtas un apgaismes objektus no putekļiem un netīrumiem. 

Ja vēlaties iznomāt vai iegādāties mopu slotas no Berendsen.lv, rakstiet e-pastu: info@berendsen.lv vai zvaniet pa tālruni +371 675 000 75, kā arī apskatiet visus aktuālos piedāvājumus Berendsen.lv mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)