Banner 980x90

Mopēda un automašīnas sadursmē Kuldīgā cietuši divi zēni

Ventspils, 12.sept., LETA. Vakar Kuldīgā mopēda un vieglās automašīnas sadursmē cietuši divi nepilngadīgi zēni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Sadursme starp abiem transportlīdzekļiem notikusi plkst.16.24 Kuldīgā uz apvedceļa, kad viens no zēniem, vadot mopēdu "Suzuki Sepia" ar pasažieri, aizšķērsojis ceļu tajā pašā virzienā braucošai automašīnai "Audi A6", ko vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cietuši abi 12 un 13 gadus vecie zēni, kuri brauca ar mopēdu. Viņi ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā mediķu aprūpē. Zēnu dzīvībai briesmas nedraud.

Negadījumā bojāti abi transportlīdzekļi. Policija ierosinājusi kriminālprocesu un izmeklē precīzus notikušā apstākļus.

Šis ir jau otrais ceļu satiksmes negadījums šomēnes Kuldīgas pusē, kurā cietuši nepilngadīgi bērni. Jau ziņots, ka 1.septembrī Īvandes pagastā 2007.gadā dzimis zēns, ar velosipēdu izbraucot no mazāk svarīga ceļa uz galveno ceļu, sadūrās ar automašīnu un no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Lai aktualizētu drošības jautājumus, policijas inspektori Kuldīgā un tās apkārtnē tuvākajā laikā īpaši intensīvā režīmā apmeklēs izglītības iestādes, tiekties ar dažāda vecuma skolēniem un aicinot būt piesardzīgiem un uzmanīgiem, piedaloties ceļu satiksmē. Savukārt satiksmes uzraudzības rotas inspektori pastiprinātā režīmā uzraudzīs vietas, kur ikdienā uzturas daudz bērnu un jauniešu.

"Tāpat vēlamies mudināt arī vecākus un skolotājus pārrunāt drošības jautājumus ar bērniem, uzsverot, ka pārgalvība un izklaidība uz ceļa var maksāt dzīvību," uzsvēra VP pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)