Banner 980x90

Lidojumam labvēlīgs laiks – kopā ar Lieliskadavana.lv

Kurš gan kādreiz nav vēlējies kaut īstu brīdi atrauties no zemes un redzēt pilsētu kā no putna lidojuma. Šāda vīzija noteikti bijusi ne vienam vien, tāpēc lieliski ir tas, ka ikvienam šobrīd šāda iespēja tiek dota, jo portāls Lieliskadavana.lv saviem klientiem piedāvā dažādu veidu lidojumus. 

Lidojumi portālā Lieliskadavana.lv ir dažādi, kas nozīmē, ka ikvienai gaumei kāds no tiem tiešām ies pie sirds. Piemēram, lidojumi ar deltaplānu no ūdens vai zemes noteikti būs īsts ekstrēmistu piedzīvojums, jo ļaus izjust asas izjūtas. Pacelšanās no ūdens vēl radīs papildus azartu, jo arī pirmais lidojums un pacelšanās ir virs ūdens. Tāpat ekstrēma dzīvesveida piekritējiem ies pie sirds arī lidojumi ar paraplānu vai moto – deltaplānu, kopā ar instruktoru. Šādi lidojumi ļaus sajust vēju savos matos un lidojuma īsto garšu. Lidojumi ar deltaplānu virs pilsētas noteikti aizraus tos, kuri jau sen vēlējušies ieraudzīt pilsētu no augšas un vēlreiz nopriecāties par to, cik skaista ir mūsu galvaspilsēta. 

Savukārt lidojumi ar lidmašīnu būs piemēroti tiem, kas nevēlas lidot vieni vai tikai ar instruktoru, bet gan vēlas pacelties gaisā ar kādu sev tuvu cilvēku. Kopā šādi lidojumi viennozīmīgi ir vēl jautrāki. 

Romantiķiem sevišķi saistoši būs lidojumi ar gaisa balonu, kas pieejami gan tepat Latvijā, gan arī virs Lietuvas. Šāds lidojums noteikti ir lieliska dāvana savai otrai pusītei kādā nozīmīgā notikumā. 

Labākais tas, ka šāda dāvana, kas sniedz tik daudz pozitīvu emociju, nebūt nemaksā daudz. Lidojumi klientiem ir pieejami jau, sākot no 25 eiro, kas noteikti būs pa kabatai teju ikvienam. 

Ja jau tagad pazīsti kādu, kas tiešām novērtētu ekstrēmu lidojumu augstu virs pilsētas un mežiem, tad zini, ka Lieliskadavana.lv piedāvā saviem klientiem lieliskākās dāvanas, kas Tevi kā dāvinātāju vēl ilgi saglabās saņēmēja atmiņās. Lieliskadavana.lv zina vislabākos dāvanu variantus, tāpēc nevilcinies un doties iegādāties ideālo dāvanu saviem tuvajiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)