Banner 980x90

Kurzemē, smagā stāvoklī slimnīcā nogādā zēnu, kurš krītot uzdūries uz velosipēda stūres raga

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Svētdien, 21.augustā, Kurzemes reģionā kāds desmit gadus vecs zēns, krītot no velosipēda, uzdūries uz stūres raga un guvis smagu traumu, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Zēns braucis ar velosipēdu, kritis no tā, un velosipēda stūres rags iedūries bērnam cirkšņa rajonā, traumējot asinsvadu. Zēns smagā stāvoklī nogādāts Talsu slimnīcā, kur piesaistīti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Specializētā medicīnas centra speciālisti, kas snieguši palīdzību. Pēc tam bērnu reanimācijas brigāde pārvedusi uz Rīgu.

Tāpat Kurzemē kāda nepilnus četrus gadus veca meitenīte gribējusi atdarināt pieaugušos un uzsmērēt uz sejas krēmu. Tā vietā viņa uz sejas uzsmērējusi superlīmi, kā rezultātā guvusi acs un ādas ķīmiskus apdegumus.

Savukārt 40 gadus vecs vīrietis ar roku vēlējies pārbaudīt, vai pareizi noregulēts pļaujmašīnas augstums, taču mehānisms aizķēris gredzenu, kā rezultātā roka ierauta pļaujmašīnas mehānismā. Vīrietis ar plēstu brūci augšdelmā, cīpslu un muskuļu bojājumiem nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Bet Zemgalē 39 gadus vecs vīrietis, labojot mājas jumtu, paslīdējis un kritis no divu līdz trīs metru augstuma, gūstot krūškurvja traumu, iespējamu ribu lūzumu un pleca traumu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī saņemti 1202 izsaukumi, tostarp 221 bijis saistīts ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)