Banner 980x90

Kuldīgas uzņēmums apsver iespēju Liepājas SEZ teritorijā būvēt nēģu pārstrādes ražotni

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Kuldīgas uzņēmums SIA "Improbus" apsver iespēju Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) teritorijā būvēt nēģu pārstrādes ražotni.

 

Par to liecina Liepājas SEZ pārvaldes slēgtie zemes nomas tiesību rezervēšanas līgumi.

Pēc SIA "Improbus" iesniegtā zemes nomas tiesību rezervēšanas līguma pieteikuma Liepājas SEZ valde nolēmusi rezervēt zemesgabalu Dūņu ielā uz vienu gadu nēģu produkcijas pārstrādes būvprojekta minimālā sastāvā un zemes ierīcības projekta izstrādei.

Kā "Rietumu radio" pastāstīja SIA "Improbus" valdes loceklis Uģis Kuzņecovs, nēģus sākotnēji plānots iepirkt no Latvijas zvejniekiem, produkciju vispirms realizēt Latvijā, pēc tam - eksportēt, bet pēc trim gadiem, ja bizness attīstīsies, attīstīt pašiem savu nēģu audzēšanas ražotni.

Sākotnēji projektā plānots investēt 98 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)