Banner 980x90

Kuldīgas ražotāji piedalīsies Berlīnes starptautiskajā izstādē "Zaļā nedēļa"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība ''Kuldīgas labumi'' un SIA ''Milzu!'', kas Kuldīgas novadā ražo veselīgas graudaugu pārslas, no 15. līdz 19.janvārim piedalīsies Berlīnes starptautiskajā izstādē ''Zaļā nedēļa'' Vācijā.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska, "Kuldīgas labumi" Latvijas nacionālajā kopstendā iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar Kuldīgas novada mājražotāju produkciju – I.K Šulca un SIA "Raspodiņš" ražotajām sukādēm, Baibas Cines un SIA "Ineses tortes" cepumiem, z/s "Baļļas" medu, ziedputekšņiem un bišu maizi, SIA "Alias products" garšvielu maisījumiem, ābolu čipsiem un augļu tējām. Vienlaikus stendā būs pieejami Kuldīgas un Kurzemes tūrisma materiāli, lai popularizētu Kuldīgas novadu kā pievilcīgu tūrisma galamērķi.

Papildus valstu nacionālajiem un ražotāju stendiem izstāžu organizētāji "Messe Berlin" Zaļajā nedēļā ir ieviesuši jaunu pasākumu "Novelties and Products". Tas ir pasākums, kurā atsevišķā biznesa paviljonā izstādes dalībvalstīm būs dota iespēja izvietot savus esošos un potenciālos eksporta produktus un organizēt šo produktu degustācijas izstāžu organizētāju speciāli uzaicinātiem tirdzniecības pārstāvjiem. Pasākuma mērķis ir veicināt biznesa kontaktu veidošanos un sadarbību starp dažādu valstu tirdzniecības ķēdēm un izstādes dalībvalstu ražotājiem, kuri vēlas attīstīt eksportu. Šī pasākuma ietvaros savu produkciju kopā ar citiem Latvijas uzņēmumiem prezentēs SIA "Milzu!" ar Milzu! Bio rudzu pārslām – Bio rudzu tīrajām pārslām, Bio rudzu medus pārslām, Bio rudzu Prāts un Bio rudzu Veiklums.

Starptautiskās pārtikas izstādes – gadatirgus "Internationale Gruene Woche Berlin 2016" Latvijas nacionālo kopstendu arī šogad organizē Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūta Starptautisko pārtikas izstāžu projekta īstenotāji sadarbībā ar LR Zemkopības ministriju un Latvijas Lauku konsultāciju centru (LLKC). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)