Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldības informatīvo izdevumu iespiedīs "Latgales druka"

Ventspils, 13.dec., LETA. Kuldīgas novada pašvaldības informatīvo izdevumu "Kuldīgas novada vēstis" 2018. un 2019.gadā iespiedīs SIA "Latgales druka", liecina paziņojums par noslēgto līgumu Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kuldīgas pašvaldība ar tipogrāfiju noslēgusi līgumu par 19 968 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Kuldīgas pašvaldības informatīvais izdevums iznāk divas reizes mēnesī. Saskaņā ar noslēgto līgumu par vienu pasūtījumu - 10 600 eksemplāru iespiešanu - pašvaldība tipogrāfijai maksās 416 eiro bez PVN.

"Latgales druka" iepirkuma konkursā piedāvāja zemāko cenu. SIA "Poligrāfijas grupa "Mūkusala", kas līdz šim iespieda Kuldīgas pašvaldības informatīvo izdevumu, konkursā piedalījās ar piedāvāto līgumcenu 21 984 eiro bez PVN, bet "Talsu tipogrāfijas" piedāvājums bija 33 360 eiro bez PVN.

Konkursā par Kuldīgas pašvaldības informatīvā izdevuma izplatīšanu 2018. un 2019.gadā uzvarēja "Latvijas Pasts" ar piedāvāto līguma cenu 36 786 eiro bez PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)