Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldība vasaras nometņu rīkošanai novirzīs 9000 eiro

Rīga, 28.febr., LETA. Kuldīgas novada pašvaldība arī šajā gadā finansiāli atbalstīs vasaras nometņu rīkošanu, nometņu atbalstam paredzēt 9000 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Kuldīgas novada domes deputāti šodien pieņēma lēmumu par projekta "Vasaras interešu un talantu skola 2019" īstenošanu, kas ļaus Kuldīgas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem, kā arī Kuldīgas novada izglītības iestāžu audzēkņiem vecumā no pieciem līdz 16 gadiem daudzpusīgi pavadīt vasaru un attīstīt savus talantus.

Projekts paredz, ka pašvaldības maksimālais finansiālais atbalsts vienai nometnei ir 900 eiro.

Nometnes norisināsies jūnijā, jūlijā vai augustā.

Projekta pieteicējam jāiesniedz "Vasaras interešu un talantu skolas 2019" aktivitāšu programma desmit dienām ar darba laiku no plkst.9 līdz 15. Diennakts nometnēm pieļaujams īsāks nometnes darbības laiks, bet ne mazāk kā piecas pilnas diennaktis.

Projekta pieteikumi iesniedzami līdz 29.marta plkst.12 Kuldīgas novada pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)