Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldība sadarbosies ar Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
25.maijā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) rektore Daina Voita un Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa parakstīja sadarbības līgumu par Kuldīgas reģiona iedzīvotāju izglītības līmeņa paaugstināšanu un novada ekonomikas attīstības veicināšanu.

Kā pilsētas informācijas portāls Kuldiga24.lv noskaidroja Kuldīgas novada pašvaldībā, noslēgtais līgums paver ļoti plašas sadarbības iespējas izglītības, pētniecības, kultūras un atbalsta sniegšanas jomā. RPIVA iesaistīsies reģiona izglītības problēmu risināšanā un speciālistu sagatavošanā, mācību prakšu un mentoru sagatavošanā, karjeras izglītībā un konsultēšanā, piedāvās mūžizglītības un tālākizglītības programmas dažādām mērķauditorijām, psiholoģisko palīdzību un atbalstu, bibliotēku pakalpojumus, projektu izstrādi un īstenošanu, piedalīsies konferenču un semināru organizēšanā un nacionālā kultūras mantojuma saglabāšanā, tādejādi veicinot reģiona ekonomisko attīstību.

Līguma parakstīšanā piedalījās Kuldīgas novada pašvaldības izpilddirektore Ilze Dambīte–Damberga un izglītības nodaļas vadītāja Santa Dubure, un RPIVA Kuldīgas filiāles vadītāja Ruta Karloviča. Pēc rektores uzaicinājuma Bērziņa laipni piekrita darboties RPIVA Padomnieku konventā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)