Banner 980x90

Kuldīgas pašvaldība piešķir 2450 eiro novada labāko sportistu godalgām

Ventspils, 22.dec., LETA. Kuldīgas novada dome nolēmusi apbalvot septiņus novada sportistus un sporta klubu par izciliem sasniegumiem aizvadītajā gadā, šim mērķim piešķirot kopumā 2450 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lielāko godalgu 800 eiro apmērā saņems Jānis Šmēdiņš par iegūto otro vietu Eiropas čempionātā pludmales volejbolā. 600 eiro godalga piešķirta Kristapam Šmitam par iegūto trešo vietu pasaules čempionātā pludmales volejbolā U-21, U-19 grupā.

Novusa klubs "Kuldīga" ar 500 eiro naudas balvu godināts par pirmo vietu Latvijas komandu čempionātā sievietēm, bet 200 eiro saņems Tamāra Vilerte par iegūto otro vietu pasaules senioru komandu čempionātā.

Trim sportistiem piešķirtas naudas balvas 100 eiro apmērā. Tās saņems riteņbraucējs Krists Neilands par iegūto Latvijas čempiona titulu grupas braucienā, Valdis Kalējs par Latvijas čempiona titula iegūšanu stenda šaušanā un riteņbraucējs Mārcis Kalniņš par Latvijas čempiona titulu individuālajā braucienā U-23 grupā.

Lindu Krūmiņu apbalvos par pirmo vietu Latvijas čempionātā šahā, piešķirot 50 eiro godalgu.

Naudas balvas piešķirtas atbilstoši Kuldīgas novada domes nolikumam "Naudas balva par izciliem sasniegumiem sportā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)